1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa

1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa

Kahvi on tärkeässä osassa ruokailua myös laivalla. Meiran 80-vuotias Kulta Katriina on Eckerö Linen uusi kahvikumppani. Kulta Katriina -kahvit paahdetaan Helsingin Vallilassa, jossa on valmistettu kahvia jo vuodesta 1935. Nyt Meiran kahvia pääsee nauttimaan myös m/s Finlandialla.

– Hyvän aterian tai tauon kruunaa Kulta Katriina Luomu -kahvi. Eckerö Linen laivasta saa samaa hyvää kahvia kuin omasta lähikaupasta, sanoo Kulta Katriinan barista Lasse Vidman.

Kahvia juodaan laivalla noin 1,5 miljoonaa kupillista vuodessa. Sitä nautitaan niin aamiaisella Buffet Eckerössä, Cafeteria Satamassa kuin kokoustiloissakin. Kahvi on laivamatkustajille tärkeä asia ja iso osa laadukasta palvelukokemusta.

Marjaisia makuja korkealaatuisista pavuista

M/s Finlandialla halutaan tarjota asiakkaille valinnanvaraa myös kahveissa. Kulta Katriina Luomu on luonnonmukaisesti tuotettu kahvi, joka on maultaan luonteikas ja aavistuksen pähkinäinen. Siinä käytettävät pavut on tuotettu luonnonmukaisen viljelyn periaatteita kunnioittaen. Kulta Katriina Luomun lisäksi koko laivasta on myös saatavilla Segafredon espressopohjaisia erikoiskahveja.

Liittyvät postaukset
  1. Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa Meillä on ilo tarjota m/s Finlandian ravintoloissa luomuraaka-aineista tehtyä ruokaa. Olemme mukana vapaaehtoisuuteen perustuvassa Portaat luomuun -ohjelmassa.