Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta

Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta

Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta

Aamulähdöillä risteilevien kannattaa aloittaa merimatka Buffet Eckerön herkullisella meriaamiaisella. Monipuolisen buffetpöydän äärellä herkutellessa pärjää pitkälle iltapäivään, ja tarjolla on sopivasti niin suolaisia kuin makeitakin aamiaisen klassikkomakuja.

Alkuruokien joukosta löytyy tuoreita vihanneksia, erilaisia juustoja sekä leikkeleitä, mutta myös kaloja. Maistele erilaisia sillejä, anjovista ja tonnikalaa tai vaikka kirkasta lohiperunasalaattia. Tuoreet ja kuivatut hedelmät sekä marjat erilaisten jogurttien, myslin ja siemenien kera kuuluvat myös monien suosikkeihin.l

Aamiaisella kannattaa jättää tilaa myös lämpimille ruoille. Aamiainen ei starttaa ilman perinteisiä prinssinakkeja, pekonia, munakokkelia sekä karjalanpiirakoita munavoin kera. Toki keittiön ammattilaiset ovat keittäneet myös herkullisen kaurapuuron ja paistaneet ison kasan lettuja, jotka tarjoillaan hillojen kanssa. Pieniin makeisiin suupaloihin kuuluvat myös keksit, korvapuustit ja porkkanakakku.

Buffet Eckerön aamiaisella on huomioitu myös allergiat ja erikoisruokavaliot. Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja nakeista leipiin ja lettuihin asti. Gluteenittomat sämpylät ja piirakat on esillä omassa pöydässään, joten niiden nauttiminen on taatusti turvallista.

Katso meriaamiaisen kattausajat täältä.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Liittyvät postaukset
  1. Kokkaamista yli 30 vuoden kokemuksella Kokkaamista yli 30 vuoden kokemuksella Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivän m/s Finlandian kylmäkeittiö on harvoin tyhjillään.
  2. Täydellisen rapeaa pekonia m/s Finlandialla Täydellisen rapeaa pekonia m/s Finlandialla Eckerö Linellä syödään pekonia päivittäin. Pekoni tulee suomalaisilta tiloilta ja sen alkuperä on aina jäljitettävissä.
  3. Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston Buffet Eckerö poimii syksyllä pöytäänsä sadonkorjuun antimia sekä makuja mereltä kaupunkiin.
  4. Riistaviikoilla nautitaan sesonkiherkkuja! Riistaviikoilla nautitaan sesonkiherkkuja! Buffet Eckerön riistaviikot 2.10.-12.11.2019 vievät sinut makumatkalle metsään.