Juhlahumua Tallinnassa – 15 ohjelmavinkkiä onnistuneisiin polttareihin ja muihin juhliin

Juhlahumua Tallinnassa – 15 ohjelmavinkkiä onnistuneisiin polttareihin ja muihin juhliin

Mikset viettäisi polttareita mieleenpainuvaa juhlaohjelmaa pursuavassa Tallinnassa! Eckerö Linen vinkeistä löydät parhaat aktiviteetit joka makuun sekä morsiamen että sulhasen polttariseurueille. Vinkit soveltuvat erinomaisesti myös syntymäpäivämatkan tai kaveriporukan Tallinna-päivien ohjelmaksi.

Juhla alkaa m/s Finlandialla

Matka Tallinnaan ja takaisin taittuu tietenkin täyden palvelun m/s Finlandialla. Polkaisetko polttarit käyntiin Buffet Eckerössä kuohujuomalla täydennetyn aamiaisen tai -päivällisen merkeissä? 

Varaatko seurueen käyttöön oman tilan Kokouskeskuksesta, jossa juhlatunnelma viimeistellään tyylikkäällä somistuspaketilla, juhlamaljoilla ja vaikka täytekakulla?

Vai onko valintasi sittenkin tyylikäs Captain's Lounge, jossa pieni porukka juhlii omassa rauhassa tarjoilulistalta tilattavia juomia ja pikkupurtavia nauttien?

Kysy lisää Eckerö Linen myyntipalvelusta/ryhmämyynnistä. Asiantuntijamme auttavat sinua varaamaan juuri oikeat tilat ja palvelut sekä meno- että paluumatkalle.

Eckerö Line suosittelee: Polttaritekemistä Tallinnassa

Adrenaliinia ja aktiivista yhdessä tekemistä

Laitse Rally Parkissa otetaan mittaa toisista moottoriurheilun parissa.
  • Paina kaasua.LaitseRallyPark on vauhtihirmun taivas. Istuta polttarisankari ralliauton rattiin tai hurjastelkaa karting-autoilla. Vanhanaikaisten autojen näyttely esittelee kymmeniä historiallisia menopelejä, joista osalla pääsee myös huviajelulle.
  • Pakene, kun vielä voit. Pakohuonepelit ovat valloittaneet Tallinnan ja valinnanvaraa löytyy moneen makuun. Tutustu tarjontaan Trip Advisorissa ja valitse suosikkisi.
  • Tähtää ja puttaa.Elamusgolfikeskuksessa pelaat minigolfia erikoisefektein ja UV-tehostein varustetuilla sisäradoilla. Keskuksessa palvelee myös hyvin varusteltu baari, lisäksi on mahdollista tilata ruokaa.
  • Kiipeä puuhun.Pirita Seiklusparkissa on kymmenen erilaista luontoon rakennettua kiipeilyrataa oman elämänsä Tarzaneille. Vaikeustasoiltaan vaihteleville radoille pääsee kiipeilemään vaikka koko poppoo.
  • Törmäile autoilla. Törmäilyautot eivät ole vain lapsille. Super Skyparkin Duracell-areenalla kiihdytät, kurvaat ja törmäilet naurutakuulla. Lisävinkki! Viimeistele elämys naapurissa sijaitsevassa Skywheel of Tallinn -maailmanpyörässä. Vuokrattavissa on myös VIP-vaunu samppanjatarjoilulla.

Herkkuja kaikissa muodoissa

Põhjala Tap Room sijaitsee trendikkäällä Noblessnerin alueella Pohjois-Tallinnassa.

  • Poikkea panimossa. Põhjala Tap Room on pyhiinvaelluskohde oluen ystäville. Panimokierroksella tutustutaan oluenpanemisen perusteisiin, vieraillaan tuotantotiloissa ja maistellaan mallasjuomia. Panimorakennuksesta voi vuokrata myös saunan, lisäksi tiloissa toimii BBQ-henkinen olutravintola.
  • Pyöräytä pizzat. Pelgulinnan viehättävällä puutaloalueella sijaitseva Kaja Pizza Köök on taikinajuureen ja napolilaiseen pizzauuniin uskova paikallisten suosikki. Ravintolan sulkeuduttua polttariporukka pääsee tutustumaan pizzanvalmistuksen saloihin kuohujuoman kupliessa.
  • Illasta sokkona. Kuuden ruokalajin illallinen saa jännittävän lisämausteen, kun se nautitaan laput silmillä, kokonaan ilman näköaistin apua. Food Studio tarjoaa myös kokkikouluja, jotka päättyvät yhdessä nautittuun herkulliseen illalliseen.
  • Paljasta murhaaja. Laitsen linnassa on vuosi 1923. Pöytään on katettu neljän ruokalajin illallinen, mutta kaikki ei ole kohdallaan… Kuka vieraista ratkaisee kutkuttavan herkullisen murhamysteerin? Lisävinkki! Yhdistä vierailuun hurjastelu yllä mainitussa LaitseRallyParkissa.
  • Suu makeaksi. Tiesitkö, että marsipaani on keksitty vanhan legendan mukaan Tallinnassa? Kalevin suklaapuodissa järjestetään sekä marsipaani- että suklaatyöpajoja. Herkutteletko kotimatkalla vai säästätkö ryhmän loihtimat luomukset hääjuhlaan?

Nähtävyyksiä ja hemmottelua

Oletko tutustunut Vanhankaupungin tuttuihin torneihin tarkemmin?
  • Tutustu torneihin. Tallinnan kaupunginmuurin tornit ovat mielenkiintoisia käyntikohteita kaikille keskiajan ja komeiden maisemien ystäville. Vanhassa tykkitornissa sijaitseva Kiek in de Kökin linnoitusmuseo koostuu useasta kiinnostavasta osasta: tykkitornista, maanalaisista Bastionien tunneleista ja niissä sijaitsevasta Kiviveistosmuseosta, Neitsyttornin museosta ja kahvilasta sekä pätkästä kaupunginmuuria, jota pitkin pääsee vierailemaan vielä kahdessa eri tornissa.
  • Ihaile maisemia. Lisää komeita maisemia avautuu Kohtuotsan, Patkulin ja Piiskopin näköalatasanteilta sekä Telliskiveen hiljattain avatun valokuvamuseo Fotografiskan terassiravintolasta. Tähyä tulevaisuuteen ja heitä samalla hyvästit entisille heiloille.
  • Perehdy legendoihin. Tallinna on legendojen kaupunki. Tallinnan Legendat on museon ja interaktiivisen teatterin hybridi, jossa tutustut tarinoista kiehtovimpiin – ja karmivimpiin.
  • Nautiskele kylpylässä. Tallinna on täynnä kylpylöitä ja kylpylähotelleja. Esimerkiksi Tallinn Viimsi Spa on monesta erihenkisestä osasta koostuva kylpyläkeidas, josta löytyy kaikkea hurjista liukumäistä vain aikuisille rauhoitettuun SPA 18+:aan. Saatavilla on myös monia erilaisia hierontoja sekä kasvo- ja spa-hoitoja.
  • Kaunistu kosmetologilla. Myös Tallinnan kauneushoitolakattaus on vertaansa vailla. Kauneus- ja hemmotteluhoidoista sekä meikki- ja kampausvinkeistä koostuvia polttaripaketteja tarjoavat monet hoitolat, joukossaan esimerkiksi Beauty Plaza ja Glow Make-up. Muistathan, että kauneushoitola on myös komeushoitola!

Lisää polttari-ideoita löydät Tallinnan matkailuneuvonnan kotisivuilta. Hyvää matkaa Tallinnaan ja avioliiton satamaan.

Liittyvät postaukset
Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla...
M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun...
Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa...
Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta...