Keittiömestari paljastaa: Buffet Eckerön suosikkiruokalajit

Keittiömestari paljastaa: Buffet Eckerön suosikkiruokalajit

Keittiömestarimme Tuomas Sillanpää kertoo, mitkä ovat Buffet Eckerön suosikkiruokalajit. Ne on koottu vuoden 2018 syödyimpien ruokalajien joukosta. Buffet Eckerön menu vaihtuu seitsemän kertaa vuodessa ja jokaisessa on omat suosikkinsa kestosuosikkien lisäksi. Myös aamiaisbuffetistamme erottuvat matkustajiemme suosikit. Onko joukossa sinun lautasellesi päätyviä herkkuja? Katso menuiden tämänvuotiset kattausajankohdat täältä.

Buffet-kattausten yleissuosikit

Kylmäpöytä

  • graavi- ja savukalat
  • kokonaiset katkaravut
  • mäti

Lämmin pöytä

  • itsetehdyt laivan lihapullat
  • sesonkien mukaan vaihtuvat lohiruoat
  • curvery-kokin leikkaamat paistit ja fileet

Jälkiruokapöytä

  • suklaamousse eri versioineen 
  • sesonkien mukaan vaihtuvat pannacotat, jäädykkeet ja paistokset
Buffet Eckerö Buffet Eckerö

Suosituimmat ruoat buffetmenuittain

Talviherkkujen juhlaa

  • savuporomousse saaristolaisleivällä
  • perinteiset silakkapihvit
  • omenapaistos vaniljavaahdon kera

Streef Food

  • hoisin-katkarapu-nuudelisalaatti
  • japanilaiset kanapyörykät tsukunet
  • minipannukakut

Keula kohti kesää

  • katkarapu- ja cesar-salaatit
  • valkosipulihäränrinta madeirakastikkeella
  • mutakakku mansikoiden kera

Saaristolaispöytä

  • kokonaiset savusilakat
  • porsaan ribsit laivan BBQ-glasyyrillä eli grillausöljyllä
  • mansikka-Charlotta

Mereltä kaupunkiin

  • kyssäkaali-coleslaw
  • itse tehty ja paneroitu rapukakku chili-hollandaisen kera
  • lakka-pannacotta

Riistaviikot

  • itse paistettu ylikypsä hirvenpaisti karpalo-cumberlandin kera
  • poron vasan maksa
  • valkosuklaa-tyrnimousse

Juhlapöytä

  • munanpuolikkaat majoneesin ja katkarapujen kera
  • joulukinkku
  • käpykakku

Aamiainen

  • pekoni 
  • munakokkeli
  • letut 
  • lohi-perunasalaatti

Tiesitkö?

  • Aamiaisellamme syödään vuodessa n. 16 000 kg pekonia.
  • Vuonna 2018 paistoimme joulukinkkua asiakkaillemme yli 2000 kg.
  • Buffet Eckerössä tarjottava ruoka tehdään 80-prosenttisesti laivan omassa keittiössä.
  • Meillä huomioidaan erityisruokavalioita noudattavat.