Keula kohti kesää -menu tarjoilee sesongin tuoreimpia makuja

Keula kohti kesää -menu tarjoilee sesongin tuoreimpia makuja

Kesän raikkaat maut valloittavat Buffet Eckerön! Keula kohti kesää -menu nostaa pöytään sesongin parhaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä. Buffet Eckerön oman keittiön kestosuosikit kuten laivan perinteiset lihapullat pyöritellään käsin kotimaisista raaka-aineista.

Kylmästä alkuruokapöydästä löytyy ympäri vuoden tarjolla olevia suosikkeja mädistä ja smetanasta silleihin sekä kokonaisiin katkarapuihin ja graaviloheen asti. Niiden lisäksi kannattaa kokeilla myös sopivan raikkaita sitruunasilakoita sekä akvaviitilla maustettua sillikaviaaria tuoreen saaristolaisleivän kera. Liharuokien puolella kielen vievät mennessään esimerkiksi naudan paahtopaista timjamikastikkeen kera tai hauki-rapumureke ja piparjuurikastike. Kauden ehdotonta ykkösherkkua parsaa tarjoillaan kasvissalaatissa. Kannattaa maistaa myös maukasta parsakaali-saksanpähkinäsalaattia sekä perinteistä caesar-salaattia, joka sopii täydellisesti useammankin herkun kaveriksi.

Monilla herkuttelijoilla vatsa täyttyy jo runsaasta alkuruokapöydästä, mutta kannattaa jättää tilaa myös lämpimille ruoille. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti niin kala, liha- kuin kasvisruoistakin. Jätä lautaselle tilaa esimerkiksi Rantabaarin lohelle. Myös paistettu raakamakkara muhennetun kaalin kera kuuluu uuden menun herkkuihin.

Nautiskelu Buffet Eckerössä päätetään runsaaseen jälkiruokapöytään. Herkuttelujuustot, keksit ja jäätelö kuuluvat olennaisena osana valikoimaan, mutta uudesta menusta löytyy myös paljon yllätyksiä. Niihin kuuluvat esimerkiksi mangokakku ja minipannukakut vaahterasiirapilla. Raikasta raparperia löytyy mehevän piiraan joukosta ja suklaan ystävät pääsevät nauttimaan suklaamoussesta, jossa maistuu juuri sopivasti toffee.

Herkuttele Keula kohti kesää -menulla 1.4.–2.6.2020 Buffet Eckerössä.

Liittyvät postaukset
  1. Kokkaamista yli 30 vuoden kokemuksella Kokkaamista yli 30 vuoden kokemuksella Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivän m/s Finlandian kylmäkeittiö on harvoin tyhjillään.
  2. Juustopöytä päättää täydellisen buffetin Juustopöytä päättää täydellisen buffetin Laivamatka Helsingin ja Tallinnan välillä kestää reilut parisen tuntia, ja osa siitä kuluu monilla matkustajilla laivan herkullisesta buffetista nauttien.