Laadukasta samppanjaa laseittain

Laadukasta samppanjaa laseittain

Yksi niistä on Vindirekt, jonka valikoimasta löytyvät suositut André Clouetin viinitalon samppanjat Grand Resérve ja sen roséversio Brut Rosé. Molemmat niistä kuuluvat Pohjoismaiden suosituimpiin viineihin. Syynä on viinien huikea hinta-laatusuhde, mutta myös valmistuksessa käytetty Pinot Noir -rypälelajike.

– André Clouet on pieni tuottaja, joka tekee itsensä näköisiä, luonteikkaita viinejä. Nämä molemmat samppanjat on tehty Pinot Noir -lajikkeesta, ja niiden maku on rehevä, runsas ja tyylikäs, Vindirektin operatiivinen johtaja Joonas Vainio kertoo.

Molemmat samppanjat löytyvät m/s Finlandian marketista, ja vaaleaa versiota pääsee maistamaan laseittain myös Bar Naissaaren puolella (linkki tavarakumppanivideoon). Juuri André Clouetin myötä Vindirektin yhteistyö Eckerö Linen kanssa lähti kunnolla lentoon: samppanjaa myydään paljon juuri laivoilla. 

Viinejä, joilla on tarina

Jo 20 vuoden ikään kasvanut maahantuontiyritys Vindirekt lähti liikkeelle yhden miehen yrityksenä. Perustaja Jean-François Galtat aloitti ensin harvinaisilla ja arvokkailla viineillä, joista valikoima on hiljalleen kehittynyt. Nyt yritys tuo maahan yli miljoona pulloa vuodessa noin 120 tuottajalta.

Useimmat viinitalomme ovat pääsääntöisesti pieniä tai keskisuuria tuottajia, jotka laadun ohella pyrkivät pitkäjänteiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Se tarkoittaa, että valikoimassa on monipuolinen valikoima luonteikkaampia ja uniikimpia viinitaloja. Erottuvuustekijämme on myös vahva viiniosaaminen sekä taito kuunnella asiakkaita. Seisommekin ylpeänä jokaisen valikoimassamme olevan tuotteen takana, Vainio sanoo. 

Liittyvät postaukset
  1. Marketin myyjät Joel ja Matias koulun penkiltä töihin m/s Finlandialle Marketin myyjät Joel ja Matias koulun penkiltä töihin m/s Finlandialle Eckerö Market & Parfymeriassa myyjinä työskentelevät Joel Öhman ja Matias Hedström vastaavat siitä, että asiakkaat eivät joudu lähtemään kotiin tyhjin käsin.