Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston

Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston

Buffet Eckerö poimii syksyllä pöytäänsä sadonkorjuun antimia sekä makuja mereltä kaupunkiin. Herkuttelun alkuun pääset poimimalla lautaselle perinteisten mätien ja kokonaisten katkarapujen lisäksi lohisashimia soijamädin kera, kylmäsavuhaukea pikkelöidyn punajuuren ja ranskankerman kera tai sinisimpukkasalaattia ja sitruunadressingiä.

Merenelävien lisäksi alkupalapöytä tarjoilee muun muassa suomalaisesta häränlihasta tehtyä härkä-tatakia ja seesamimajoneesia, ilmakuivattua kinkkua sekä riimilammasta, joka tarjoillaan piparjuurilumen kera. Satokauden herkut kuten juurekset maistuvat buffetin salaateissa sekä lämpimissä ruoissa. Kirpeä uuniselleri-omenasalaatti tasapainottaa mukavasti paahdetun juuressalaatin tuhtia makua. Sitruunahummus ja tomaatti-buffalomozzarellasalaatti tuovat raikkaan tuulahduksen kaupungista.

Alkuruokien jälkeen on hyvä hengähtää hetki ja aloittaa uusi kierros lämmittävällä hummerikeitolla ja juustopiiraalla. Lämpimistä ruoista löytyy kansainvälisten makujen lisäksi perinteisiä herkkuja kuten laivan itsetehtyjä pyöryköitä ”Pozarski” sekä paahdettuja juureksia ja paistettua naudan paahtopaistia. Punajuuret kuorrutetaan aurajuustolla ja paistetut kaalinlohkot saavat makuparikseen suolapähkinöitä. Kirjolohi tarjoillaan äyriäisten sekä vastustamattoman hyvän fenkoli-voikastikkeen kera.

Myös jälkiruokapöytään on poimittu sesongin parhaimmat raaka-aineet, joista on valmistettu muun muassa lakkapannacottaa ja mustikka clafoutis mustikkahillon kera. Klassikkoja ei ole unohdettu vaan pöydästä löytyy myös ikisuosikit suklaamousse, juustot ja jäätelöt.

Mereltä kaupunkiin -menu on tarjolla Buffet Eckerössä 19.8.-6.10.2020. Tervetuloa nauttimaan!

Liittyvät postaukset
  1. Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta Aamulähdöillä risteilevien kannattaa aloittaa merimatka Buffet Eckerön herkullisella meriaamiaisella.
  2. Riistaviikoilla nautitaan sesonkiherkkuja! Riistaviikoilla nautitaan sesonkiherkkuja! Buffet Eckerön riistaviikot 2.10.-12.11.2019 vievät sinut makumatkalle metsään.
Liittyvät tuotteet