Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

Meillä on ilo tarjota m/s Finlandian ravintoloissa luomuraaka-aineista tehtyä ruokaa. Olemme mukana vapaaehtoisuuteen perustuvassa Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää vaiheittain luomuraaka-aineiden käyttöä sekä luomuruokien saatavuutta ravintoloissa. Kehitämme m/s Finlandian keittiön toimintaa myös asiakkaiden odotusten suuntaan.

Ohjelmassa edetään portaittain kohti tähtiluokitusta, jossa ravintolalla on mahdollisuus saavuttaa 3 tähteä. Eckerö Linen m/s Finlandian ravintolatarjonnalla on Portaat luomuun -luokituksessa kaksi tähteä. Olemme vuoden 2018 aikana lisänneet luomutuotteiden käyttöä kiloissa mitattuna tuplasti ja jopa sen yli. Esimerkiksi laivalla tarjottava suodatinkahvi on luomua ja aamun voit aloittaa luomukaurapuurolla. Portaat luomuun -ohjelmassa mukana oleminen on osa vastuullista, kestävän kehityksen mukaista toimintaamme.

Liittyvät postaukset
  1. 1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa 1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa Kahvi on tärkeässä osassa ruokailua myös laivalla. Meiran 80-vuotias Kulta Katriina on Eckerö Linen uusi kahvikumppani.