Pikkujoulut Tallinnassa – Viisi jouluista menovinkkiä

Pikkujoulut Tallinnassa – Viisi jouluista menovinkkiä

Yritys, työtiimi, urheiluseura tai kaveriporukka – m/s Finlandialla pikkujoulut onnistuvat aina.

Vie yhteistyökumppanit joululounaalle, sukella juhlatunnelmaan työpäivän päätteeksi iltaminiristeilyllä tai seilaa Tallinnaan nauttimaan kaupungin monipuolisesta joulunalustarjonnasta. Päivä Tallinnassa -risteilyllä viivyt maissa 7 tuntia, mutta perillä vierähtää helposti toinenkin päivä. Kysy valmiita ohjelmaehdotuksiamme.

M/s Finlandian merimatka Tallinnaan kestää vain pari tuntia. Starttaa aamuyhdeksältä tai iltapäivällä hieman kolmen jälkeen ja nauti ajasta merellä. Vuokraa oma tila laivan Kokouskeskuksesta, varaa ryhmän käyttöön yksityinen Captain’s Lounge tai herkuttele Buffet Eckerön antimilla. Tallinnassa olet ennen kuin huomaatkaan!

Mikset viipyisi perillä saman tien yön yli? Tallinnassa riittää pikkujoulumatkalaisille runsaasti nähtävää ja Eckerö Linen edullisista hotellipaketeista löytyy yöpymiseen taatusti sopiva vaihtoehto. Onko valintasi moderni keskustahotelli, intiimi boutique-hotelli vai sittenkin kylpyläelämyksiä tarjoava spa? Oli toiveesi mikä tahansa, Eckerö Linen myyntipalvelu löytää ryhmällesi hetkessä parhaan majoituksen.

Viisi kohdevinkkiä jouluiseen Tallinnaan

Tallinnan joulutori

Tallinnan joulutori valittiin viime vuonna Euroopan parhaaksi, eikä ihme – Raatihuoneentorille levittäytyvän joulumaan tunnelma on vertaansa vailla! Rentoudu kuuman hehkuviinin ja piparkakkujen äärellä, nauti esiintymislavan monipuolisesta ohjelmasta ja osta pukinkonttiin perinteistä virolaista käsityötä ja muita omaperäisiä lahjoja.

Piparkakkumania – Piparkoogimania

Piparkoogimaania eli Piparkakkumania on supersuosittu taidenäyttely keskellä Tallinnan ydinkeskustaa. Todelliseksi joulunajan perinteeksi muodostuneen näyttelyn kaikki taideteokset on valmistettu – mistäs muusta kuin piparitaikinasta! Teoksia on valmistamassa yli 100 taiteilijaa ja niihin kuluu kaikkiaan 300 kiloa taikinaa. Näyttelyn kantava teema vaihtuu vuosittain.

Joulukoristeiden ihmemaa

Trendikkäässä Pohjois-Tallinnassa sijaitseva Noblessnerin satama-alue on kaupungin nopeimmin kehittyvää ja siksi myös tämän hetken kiinnostavinta seutua. Sieltä löytyy myös virolais-norjalaisen sisustusbrändi Shishin vaikuttava myymälä, joka pursuaa mitä mielikuvituksellisimpia sisustustarvikkeita. Syksyisin Shishin liike muuttuu joulukoristeiden ihmemaaksi, jonka tuhansien tuotteiden valikoimasta joulutunnelmaa ammentavat niin trendsetterit kuin hieman perinteisempienkin koristeiden ystävät

Uusia huippunähtävyyksiä

Noblessnerissa sijaitsevat myös Tallinnan uusimmat suurnähtävyydet, Taidekeskus Kai ja Keksintötehdas PROTO. Entisen sukellusvenetelakan tiloissa toimiva Kai tutustuttaa kävijänsä virolaiseen nykytaiteeseen, PROTO taas vie vieraansa uskomattomalle virtuaalimatkalle keskelle tieteen huippusaavutuksia ja fantasiamaailmaa. Telliskivessä 2019 avattu valokuvataiteen keskus Fotografiska viimeistelee kulttuurikombon esittelemällä Viron ja koko maailman parhaiden valokuvataiteilijoiden tuotantoa.

Musiikin lumoa

Joulun alla Tallinna helisee ja soi, kun ravintolat, klubit, kirkot ja teatterit täyttyvät tunnelmallisista joulukonserteista. Syksyn edetessä valikoima kasvaa pitkin kaupunkia. Ajantasainen konserttitarjonta löytyy lippukauppa Piletilevin sivuilta hakusanalla joulu. Hakea voi myös päivämäärän ja tapahtumatyypin mukaan. Lisää menovinkkejä Tallinnaan tarjoaa Eckerön Linen tapahtumakalenteri

Joulun tunnelmaa m/s Finlandialla

Viimeistään paluumatkalla on oikea hetki nauttia Buffet Eckerön Juhlapöydän jouluisista antimista sekä laivan monipuolisesta viihdeohjelmasta.
Älä unohda myöskään joululahjaostoksia! Eckerö Market & Parfymeria sekä PopUp Shop ovat täynnä joulun tunnelmaa ja parhaita lahjavinkkejä. Mikä parasta, m/s Finlandialla shoppaillaan aina edulliseen merihintaan, minkä lisäksi pikkujoulukaudella nautitaan erityisen hyvistä joulutarjouksista.

Tervetuloa pikkujoulumatkalle Tallinnaan. Varaa matkasi täältä – mukaan tarvitset vain passin, tonttulakin ja juhlamielen!

Liittyvät postaukset
Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla...
M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun...
Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa...
Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta...