Punaviini moneen makuun

Punaviini moneen makuun

Erinomaisia ovat esimerkiksi espanjalaisen viinitalon Bodegas Montecillon punaviinit Reserva ja Gran Reserva, jotka sopivat yhteen monenlaisten ruokien kanssa ja koko vuoden ympäri. 

– Gran Reserva sopii hyvin tummien lihaisien ruokien kanssa tarjottavaksi ja on mahtava vaihtoehto vaikka juhla-aterialle. Se on myös hyvä lahjaviini viininystävälle. Reserva puolestaan on monipuolinen ruokaviini, joka käy niin liha-, pata- kuin grilliruoille sekä koville juustoille, viinejä maahantuovan Beverage Partners Finlandin key account manager Elina Turunen kertoo. 

Bodegas Montecillo on Riojan kolmanneksi vanhin viinitalo. Se on valmistanut kansainvälisesti palkittuja viinejä jo 135 vuoden ajan. Viinit löytyvät m/s Finlandian marketista, josta voi napata mukaan pullon tai pari vaikka itselle tai ystävälle. 

Vuosittain uusia viinitaloja

Beverage Partners Finland on yksi Eckerö Linen viinitoimittajista. Lähes 20 vuoden ikään ehtinyt yritys edustaa Euroopan tärkeimpiä viinimaita, ja valikoimasta löytyy laatuviinejä niin Ranskasta, Espanjasta kuin Pohjois-Italiastakin. Vaihtoehtoja löytyy myös uuden maailman puolelta, muun muassa Chilestä ja Kaliforniasta.

– Olemme kuitenkin lähteneet liikkeelle väkevistä viinoista, jotka ovat meille edelleen todella tärkeitä. Meidän edustamillamme tuotteilla saisi kasaan vaikka kokonaisen baarin, ainoastaan panimotuotteet puuttuvat. 

Beverage Partners Finland ottaa valikoimaansa uusia viinitaloja vuosittain. He haluavat kuitenkin panostaa pitkään ja kestävään yhteistyöhön – myös asiakkaidensa kanssa. Yrityksellä on pitkä historia, ja tarinan halutaan jatkuvan vielä vuosikymmenien ajan.