Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menussa nautitaan sesonkiherkkuja

Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menussa nautitaan sesonkiherkkuja

Buffet Eckerön Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menu vie sinut makumatkalle metsään. Menu tarjoaa herkullisia makuja riistasta, sienistä sekä marjoista, maukkaita kaloja unohtamatta.

Alkupalapöytä notkuu erilaisia kalaruokia graavilohesta tyrnisilakoihin ja erilaisiin silliherkkuihin. Riistaa löytyy eri muodoissa niin kylmistä kuin lämpimistäkin ruoista. Kylmissä alkupaloissa on tarjolla esimerkiksi sinappista riistatartaria ja saaristolaisleipää, riistasalamia ja ankkaa balsamicolla sekä omenalla. 

Lihojen ja kalojen lisukkeena maistuvat hillotut sienet ja juurekset sekä vaikkapa nyhtökaura-taboulleh.

Lämpimät ruoat tarjoavat laajan kirjon metsäisiä makuja. Pöytään nostetaan muun muassa riistapiirasta ja artesaanimakkaraa sekä paistettua maksaa sipulilla ja puolukalla, riistapyöryköitä pippurikastikkeella ja sieni-perunagratiinia.

Lisukkeina on tarjolla muun muassa sesongin juureksia ja riistakastiketta.

Vaikka riistaherkut korostuvat menussa, löytyy myös vegaaneille nautittavaa, kuten vegaanista sienimuhennosta. 

Jälkiruokapöydässä maistuvat marjat, suklaa ja kinuski. Suklaakakku on klassikko, joka sopii loistavasti täydentämään menukokonaisuuden. Jälkiruoista löytyy myös klassikot, kuten juustolajitelmat, keksit, jäätelot ja makeiset – tietysti kahvia ja teetä unohtamatta.

Syksyn satoa ja riistaherkkuja -menu on tarjolla Buffet Eckerössä 30.8-14.11.2023. 

Liittyvät postaukset
Buffet Eckerö tarjoilee kesällä asiakkailleen saaristosta tuttuja makuja. Keittiömestarit ovat suunnitelleet lukuisia uusia ruokia nautittavaksi...
Buffet Eckerössä herkutellaan nyt jouluisilla mauilla. Tarjolla on niin perinteisiä jouluruokia kuin sesonkiherkkuja modernilla otteella...