Riistaviikoilla nautitaan sesonkiherkkuja!

Riistaviikoilla nautitaan sesonkiherkkuja!

Buffet Eckerön riistaviikot vievät sinut makumatkalle metsään. Riistaviikkojen menu tarjoaa herkullisia makuja riistasta, sienistä sekä marjoista, maukkaita kaloja unohtamatta.

Alkupalapöytä notkuu erilaisia kalaruokia graavilohesta tyrnisilakoihin ja laivan omaan silliin. Kylmästä kalapöydästä löytyy myös erikoisuuksia, kuten kylmäsavustettua ruijanpallasta ja etikkanieriää graavatun keltuaisen kera. Riistaa löytyy eri muodoissa niin kylmistä kuin lämpimistäkin ruoista. Kylmissä alkupaloissa on tarjolla esimerkiksi savustettua riistapaistia ja riistamakkaraa sekä konjakkigraavattua peuraa. Lihojen ja kalojen lisukkeena maistuu hillotut sienet ja kurpitsat sekä pikkelöidyt juurekset ja sienisalaatti.

Lämpimät ruoat tarjoavat laajan kirjon metsäisiä makuja. Pöytään nostetaan perinteisen riistakäristyksen ja juuresmuusin lisäksi muun muassa sorsaa, porovasanmaksaa, hirvenniskaa ja peuran paahtopaistia sekä paljon muita liha-, kasvis- ja kalaherkkuja. Lisukkeina on tarjolla sesongin juureksia, kantarellikastiketta sekä erikoisuutena raakapaistettua rosmariiniperunaa.

Jälkiruokapöydässä maistuu marjat, suklaa ja kinuski. Suklaa-punajuurikakku on yllättävä makuelämys, joka sopii loistavasti täydentämään riistaviikkojen kokonaisuuden. Jälkiruoista löytyy myös raikkaampia vaihtoehtoja kuten puolukkarahkaa ja valkosuklaa-tyrnimoussea. Herkkusuut kruunaavat kokonaisuuden kahvilla ja suklaakonvehdeilla.

Riistapöytä on tarjolla Buffet Eckerössä 2.10.-12.11.2019. Tervetuloa nauttimaan!

Liittyvät postaukset
  1. Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta Aamulähdöillä risteilevien kannattaa aloittaa merimatka Buffet Eckerön herkullisella meriaamiaisella.
  2. Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston Buffet Eckerö poimii syksyllä pöytäänsä sadonkorjuun antimia sekä makuja mereltä kaupunkiin