Street food tulee laivalle

Street food tulee laivalle

Buffet Eckerössä päästään helmikuussa maistelemaan street food -herkkuja, jotka ovat saaneet vaikutteita muun muassa amerikkalaisesta sekä aasialaisesta keittiöstä.

Alkuun maistellaan lämmittäviä ja mausteisia ruokalajeja. Lämmin Hakata-ramen-nuudelikeitto on olennainen osa japanilaista keittiötä, joten se on täydellinen aloitus street foodin makumaailmaan. Nuudeleita löytyy myös katkaravuilla höystetystä salaatista, joka on maustettu kiinalaisella makeahkolla Hoisin-kastikkeella. Street food -pöytä tarjoaa runsaasti kasviksia aasialaisessa makumaailmassa, esimerkiksi korealaisittain maustettujen kurkkujen ja kiinalaisittain maustetun kaalin muodossa. Erilaiset dipit kuuluvat street food -maailmaan, joten alkuruoista löytyy dippilajitelma, johon voi dipata esimerkiksi Crudite-vadin antimia, Satay-kanavartaita sekä chilipyöryköitä.

Lämpimät ruoat ovat yhdistelmä perinteisiä jenkkiläisiä katuruokia, kuten ranskalaisia, nachoja ja hot dogeja sekä aasialaishenkisiä mausteisempia erikoisherkkuja. Esimerkiksi japanilaiset inkiväärillä ja valkosipulilla maustetut Tsukune-lihapullat, jotka viimeistellään makeahkolla seesamöljykastikkeella ovat maistamisen arvoinen makuelämys. Kasvis-yakisoba eli nuudeliwokki sekä thai-kalapihvit täydentävät makumaailman. Street food jälkiruokiin kuuluvat tietysti erilaiset kakut, minipannukakut, jäätelöt sekä pehmeät vaahtokarkit.

Tervetuloa street foodin maailmaan Buffet Eckeröön 15.2.-3.3.2019.

Huomioithan, että tarjolla on kaksi Street food -menuta. Tarjottu menu vaihtelee päivän ja lähdön mukaan. Toisen menun tarjonta on rajatumpi ja ruokajuomina tarjotaan maidon ja veden lisäksi virvoitusjuomat. Kyseisen menun tarjoiluajankohdan ja sisällön löydät täältä. Kattavamman valikoiman street food -menun sekä kaikki ruokajuomat hanasta sisältävän menun tarjoiluajankohdat saat selville täältä.

Tämä artikkeli on laadittu kattavan menun pohjalta.