Syksyn 2018 Makuja merellä -teemaluennot

Syksyn 2018 Makuja merellä -teemaluennot

Lähde mukaan kuuntelemaan kaikille avoimia Makuja merellä -luentoja.

4.9. Makuja merellä – Nyt puhutaan ruoasta: Gluteenittomuus ja keliakia

Keliakiaviikolla järjestettävän Makuja Merellä -teemaluennon aiheena on gluteenittomuus. Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavalioiden lisääntyminen ovat nykypäivää ja ajan trendinä korostuu yksilöllisyys. Miten leipoa ja tehdä vaivattomasti ruokaa niin, että se sopii myös erityisruokavaliota noudattavalle? Asiantuntemustaan ja reseptivinkkejä jakamaan tulee kotimainen Moilas Oy, joka on myös m/s Finlandian kumppani gluteenittomien tuotteiden toimittajana. Luento pidetään suomeksi.

  • 19:00-20:00 Kokoustila 1 & 2, kansi 6
  • Luennoitsija: Moilas Oy

9.10. Makuja merellä – Nyt puhutaan ruoasta: Vastuullinen lihaketju

Tervetuloa kuuntelemaan Makuja Merellä -teemaluentoa aiheena kotimaisen lihaketjun vastuullisuus. Vastuullinen liha on meille m/s Finlandialla tärkeä asia ja teemme tiivistä yhteistyötä kotimaisten toimittajien kanssa. HKScanin teemaluennolla päästään kuulemaan kotimaisen lihan vastuullisuudesta sekä juhlistamaan suomalaisten suursuosikin, HK:n Amerikan Pekonin, 40-vuotisjuhlaa. Luento pidetään suomeksi.

  • 19:30-20:30 Kokoustila 1 & 2, kansi 6
  • Luennoitsija: HKScan

20.11. Makuja merellä – Nyt puhutaan ruoasta: Juustot & viinit

Tervetuloa kuuntelemaan vuoden viimeistä Makuja Merellä -teemaluentoa, jonka aiheena on herkulliset juustot sekä viinit. Mikä olisikaan maukkaampi teema loppuvuoden juhlia silmällä pitäen? Paikalle saapuu meijerikumppanimme Valio sekä viinitoimittajamme Vindirekt. Valion juustoja löydät laivalla Buffet Eckerön jälkiruokapöydän kattauksesta. Vindirektin viinejä pääset maistelemaan ravintoloissamme sekä ostamaan myymälästä kotiin viemisiksi. Luento pidetään suomeksi.

  • 19:30-20:30 Kokoustila 1 & 2, kansi 6
  • Luennoitsija: Valio ja Vindirekt
Liittyvät postaukset
  1. M/s Finlandian gluteenittomat tuotteet tulevat Moilas perheleipomosta Pieksämäeltä M/s Finlandian gluteenittomat tuotteet tulevat Moilas perheleipomosta Pieksämäeltä Laivalla panostetaan erityisesti suomalaiseen ruokaan ja raaka-aineisiin, ja siksi gluteenittomien tuotteiden toimittajaksi on valittu laadukas Moilas.
  2. Delicious cheeses compliment the perfect buffet meal Delicious cheeses compliment the perfect buffet meal A trip between Helsinki and Tallinn takes just over two hours, and many passengers spend that time enjoying the ship’s delicious buffet.
  3. Laadukasta samppanjaa laseittain Laadukasta samppanjaa laseittain Eckerö Line tekee yhteistyötä useiden suomalaisten viinimaahantuojien kanssa.
  4. Quality champagne by the glass Quality champagne by the glass Eckerö Line collaborates with several Finnish wine importers, one of them being Vindirekt, a company that offers the popular champagnes Grande Réserve and Brut Rosé from the André Clouet winery.