Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin. Nyt on lupa herkutella ja raikkaammat ja kevyemmät vaihtoehdot ovat tervetulleita. Tarjolla on erilaisia maailman makuja, kekseliäitä kasvisvaihtoehtoja sekä raikkaita jälkiruokia marjoista ja hedelmistä.

Kautta koko buffet-menun alkuruoista pää- ja jälkiruokiin on tarjolla runsaasti erilaisia tuttuja ja tuntemattomampia makuja maailman eri keittiöistä.

Alkuruokien merenelävien valikoimasta löytyy muun muassa tuttuja kokonaisia katkarapuja, mätiä ja erilaisia sillejä. Tarjolla on myös mm. punajuuri-vuohenjuustomoussea ja klassikko, mummonkurkkua. 

Pääruokien lihavaihtoehdoissa matkustetaan muun muassa Atlantin toiselle puolelle: lautaselle kannattaa annostella Amerikan hot wingsejä ja meksikolaishenkistä Al Pastor porsasta. Tarjolla on myös verimakkaraa ja puolukkaa sekä sienipastaa ja nachoja ja chili sin carnea. Eikä kannata unohtaa klassikkoja, joihin kuuluvat muun muassa laivan lihapullat makealla sipulikastikkeella ja silakkipihvejä yrttikermaviilillä.

Pääruoan jälkeen voi hengähtää hetken ostamalla lasillisen kuohuvaa juustojen vierelle. Kahvin kanssa kannattaa kokeilla ainakin sitruunapiiraita ja hunajakakkua. Jos vielä on nälkä alku- ja pääruoan jälkeen, varma valinta jälkiruoaksi on sitrussalaatti mintulla ja karamellisoiduilla pähkinöillä sekä jäätelö.

Tervetuloa herkuttelemaan Talviherkkujen juhlaa -menulla 4.1.-28.3.2023!

Suosittelemme Talviherkkujen juhlaa -menun kanssa

Suosittelemme Talviherkkujen juhlaa -buffetpöydän makuelämystä täydentämään alla olevaa punaviiniä, valkoviiniä ja olutta. Ne sopivat juuri tämän buffet-teeman makumaailmaan. Saatavilla erillismaksusta Buffet Eckeröstä ruokailun yhteydessä.
Punaviini

The Velvet Devil Merlot 

Buffet Eckerössä 22,00 € / 75 cl

Valkoviini

Villa Valentina Pinot Grigio, luomu

Buffet Eckerössä 20,00 € / 75 cl

Olut

Teerenpeli Laiskajaakko, luomu

Buffet Eckerössä 5,00 € / 33 cl