Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin. Joulun jälkeenkin on lupa herkutella, mutta raikkaammat ja kevyemmät vaihtoehdot ovat tervetulleita. Tarjolla on riistaa, kekseliäitä kasvisvaihtoehtoja sekä raikkaita jälkiruokia marjoista ja hedelmistä.

Alkuruokien kalavalikoimasta löytyy muun muassa katajanmarjasilakoita, savumakrillia ja jaloviinasilliä, joka on takuuvarma talviristeilyn lämmittäjä. 

Kasvisruokiin on panostettu monipuolisella valikoimalla alkuruoista pääruokiin. Erityismaininnat ansaitsevat alkupalapöydän punajuuriterriini sekä lämpimien ruokien paahdettu kurpitsa. Pöytään on katettu toki myös monipuolinen lihavalikoima; paahtopaisti ja inkivääriporsas leikataan lautasellesi tuoreena paikan päällä. Myös klassikot mustamakkara ja laivan lihapullat vievät kielen mennessään.

Pääruoan jälkeen voi hengähtää hetken ostamalla lasillisen kuohuvaa juustojen vierelle. Kahvin kanssa kannattaa kokeilla ainakin jääkarpaloita ja kookoskinuskia, hunajakakkua sekä raikasta mustikka-vaniljarahkaa. Toki tuhdimpiakin makuja mahtuu mukaan, esimerkiksi mokka-suklaamousse ja rocky roadin muodossa, joiden ohi ei pääse edes yrittämällä.

Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan talviherkkuja Buffet Eckeröön 9.1.2020-31.3.2020. 

Suosittelemme Talviherkkujen juhlaa -menun kanssa

Suosittelemme Talviherkkujen juhlaa -buffetpöydän makuelämystä täydentämään alla olevaa punaviiniä, valkoviiniä ja olutta. Ne sopivat juuri tämän buffet-teeman makumaailmaan. Saatavilla erillismaksusta Buffet Eckeröstä ruokailun yhteydessä.
Punaviini

The Velvet Devil Merlot 

Buffet Eckerössä 22,00 € / 75 cl

Valkoviini

Villa Valentina Pinot Grigio, luomu

Buffet Eckerössä 20,00 € / 75 cl

Olut

Teerenpeli Laiskajaakko, luomu

Buffet Eckerössä 5,00 € / 33 cl