Tomas Sjödahl nimitetty Eckerö Linen rahtijohtajaksi

Tomas Sjödahl on nimitetty Eckerö Linen rahtijohtajaksi. Tomas Sjödahlilla on 25 vuoden kokemus kansainvälisestä logistiikasta, ja hän on toiminut muun muassa Oy Victor Ek Ab:n hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajana. Hän aloittaa Eckerö Linella 21.11.2022.

”Kansainvälinen huolinta, kumipyöräliikenne, laivanselvitykset, tullaukset sekä varustamoedustukset ovat vahvuuksiani. Koko työurani on ollut tavalla tai toisella kytköksissä merenkulkuun, mutta en ole aiemmin työskennellyt laivayhtiössä. Nyt se oikea tilaisuus on koittanut. Eckerö Line on hyvämaineinen suomalainen yhtiö, jolla on erinomainen brändi ja vahva markkina-asema. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan edeltäjäni ja hänen tiiminsä tekemää hyvää työtä”, Tomas Sjödahl sanoo.

Tomas Sjödahl

”Olen iloinen voidessani toivottaa Tomas Sjödahlin kaltaisen pitkän linjan logistiikkaosaajan tervetulleeksi tiimiimme. Eckerö Linen rahtiliiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja uskomme kasvun jatkuvan kansainvälisen logistiikan hakiessa Euroopassa uusia reittejä. Toimiva laivaliikenne on Suomelle elinehto: tavaraliikenteestämme 90 % kulkee meritse ja kappaletavaraliikenteestä 60 % käyttää Helsinki-Tallinna -reititystä matkustajalaivoissa. Eckerö Line on ainoa matkustajavarustamo, joka on jo siirtänyt yli puolet raskaasta tavaraliikenteestään Helsingin keskustasta Vuosaareen”, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen kertoo.

Eckerö Linen nykyinen rahtijohtaja Markku Onniselkä jää eläkkeelle 30.11.2022 ja jatkaa Senior Advisorin tehtävässä 28.2.2023 asti.