Estonia Resort Hotel and Spa

< Takaisin

Hotelli sijaitsee Pärnun-loman kannalta keskeisellä paikalla Pärnun kuuluisan hiekkarannan ja keskustan välissä.

ESTONIA Resort Hotel & Spa sijaitsee Pärnun-loman kannalta keskeisellä paikalla Pärnun kuuluisan hiekkarannan ja keskustan välissä. Täältä pääset vaivattomasti rantapuistoon vaikkapa aamu- tai iltakävelylle.

HUOM! Huoltopäivinä avaamme saunakeskuksen ja kylpylän asiakkaille kello 17. Huoltopäivät ovat, 3.2., 3.3., 3.4., 3.5., 1.-2.6. (1.6. spa ja sauna on kokonaan suljettu, 2.6. klo ne ovat auki klo 17), 6.7., 7.8., 8.9., 9.10., 10.11., 11.12.

Kesällä vuonna 2015 avannut ESTONIA Resort Hotel & Spa tarjoaa oivat puitteet viihtyisään lomanviettoon: hotellissa on raikkaat ja modernit huoneet, hyvänolon keskus, sauna ja allasosasto, ravintola ja kokous- ja konferenssitilat.

Huoneet on sisustettu moderniin, skandinaaviseen tyyliin ja niistä löytyy kirjoituspöytä, taulutelevisio ja kaapeli-tv, maksuton wifi, ilmastointi, mahdollisuus kahvin ja teen valmistamiseen. Suihku- ja wc-tiloissa on hiustenkuivain ja aikuisille kylpytakit. Superior-huoneessa nautit omasta parvekkeesta.

ESTONIA Hotel Resort & Spassa voit nauttia luonnollisesti Viron ja Pärnun kylpyläperinteen hedelmistä. Halutessasi voit kokeilla esimerkiksi magnesiumilla rikastettua kotiolutkylpyä. Hyvänolon keskuksessa hellit itseäsi myös intialaisesta kylpyläkulttuurista vaikutteita saaneilla hoidoilla.

Sauna- ja allasosastolla on 7 erilaista saunaa erityisestä vihtasaunasta aina 100 asteen ”kuuma saunaan”. Voit uida isossa altaassa, kylpeä porealtaissa tai kellua Kuolleenmeren altaassa. ESTONIA Resort Hotel & Spassa sinulla on mahdollisuus myös osallistua ryhmäliikuntatunneille, kuten pilatekseen ja joogaan.

Vierailullasi nautit kehutun ravintola NOOTin antimista. Se panostaa terveelliseen, paikalliseen ja tuoreista raaka-aineista tehtyyn ruokaan. Täällä maistuvat virolaisen keittiön herkut.

Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet