Solo Sokos Hotel Estoria

< Takaisin

Etsitkö lomamatkasi ajaksi Tallinnaan uutta majoitusvaihtoehtoa? Oletko vieraillut tutuissa hotelleissa jo moneen kertaan ja kaipaat nyt hieman ylellisyyttä lomaasi?

Design- ja tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria on valittu TripAdvisorin matkailijoiden keskuudessa Viron viiden parhaimman hotellin joukkoon. Viru-hotellin ja Viru-keskuksen välissä sijaitsevan Estorian jokainen hotellihuone esittelee yhden kiinnostavan virolaisen tarinan sanoin ja kuvin. Tiesitkö esimerkiksi, että maailman ensimmäinen avaruudessa nautittu ruoka oli virolaista?

Kaikki 93 huonetta ovat superior-luokkaa. Hotellivieraita hemmotellaan ylellisillä yksityiskohdilla, kuten tasokkaalla Solo-sängyllä, kahvikoneella ja värikkäillä kylpytakeilla. Sisustus on virolaisen Sigrid Valgman käsialaa. Hotellin jokaisessa kerroksessa on kaunis lounge-oleskelutila kahvitarjoiluineen. Laadukas aamiainen on suunniteltu yhdessä virolaisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa ja se on äänestetty useaan otteeseen Viron parhaaksi. Solo Sokos Hotel Estoria sopii niin tyylikkäisiin liiketapaamisiin kuin ihanan ylelliseen lomanviettoon.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet