Tietoja haetaan, pieni hetki...

Tietoja haetaan, pieni hetki...

|

Original Sokos Hotel Viru

Legendaarinen Viru-hotelli sädehtii edelleen. Hotelli sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä ja sieltä avautuvat kaupungin parhaat näkymät keskiaikaiseen kaupunkiin ja merelle.
Selitys_210

SKU: VIR

Legendaarinen Viru-hotelli sädehtii edelleen. Hotelli sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä ja sieltä avautuvat kaupungin parhaat näkymät keskiaikaiseen kaupunkiin ja merelle.

Näkymiä on mukava katsella huoneiden ikkunoiden ääreen sisustetuilta oleskelupaikoilta. Virun kaikki hotellihuoneet on uudistettu vuonna 2015 ja hotellin värisävyiltään harmoninen sisustus on nyt entistä viihtyisämpi. Huonevalikoima on monipuolinen sviiteistä kerrossängyllisiin perhehuoneisiin. Hotellissa on show-ravintola Merineitsi, Valuutta-baari sekä aularavintola. Virun saunaosasto ja kaksi kauneushoitolaa tarjoavat hemmottelua hotellilomaan ja työmatkaan. Ostokset hoituvat kätevästi, sillä hotellista pääsee pikkukengillä suoraan kauppakeskus Viruun löytöjä tekemään. Pienimmille on tarjolla hauska leikkipaikka ja perhehuoneiden kerrossängyissä minikokoiset kiipeilyseinät. Tallinnan lukuisat ostospaikat, ravintolat ja nähtävyydet ovat vain kivenheiton päässä Sokos Hotel Virusta, mutta hotelli on myös matkakohde itsessään. Lähihistoriasta kertova kiinnostava KGB-museo on yksi koko Viron suosituimmista nähtävyyksistä.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Perhehuoneeseen lisäksi liput Kalev Span kylpylän allasosastolle (2,5 h) tai liput Tallinnan Lennusadaman museoon (ei sisällä erihintaisia näyttelyitä) tai perhelippu Tallinnan eläintarhaan (sis. yhdensuuntaisen taksikupongin) tai liput Tallinnan historialliseen museoon. Valinta tehdään hotellin vastaanotossa.

Generic Application Error Test JSP (Item)

The store has encountered a problem processing the last request. Try again later. If the problem persists, contact your site administrator.Ostoskori on tyhjä