Tietoja haetaan, pieni hetki...

Tietoja haetaan, pieni hetki...

|

Reittimatkat

Selitys_210

SKU: reitti

Halusitpa Viroon tai pidemmälle Eurooppaan, Eckerö Linen reittimatka Helsingistä Tallinnaan on mukavin tapa matkustaa.


Valitse kalenterista alla ensin haluamasi lähtöpäivä, sitten matkustajamäärä. Näet matkustajien hinnan sivun alaosassa ja voit varata matkan. Seuraavissa varausvaiheissa voit varata auton mukaan matkalle sekä hytit ja ruokailut.Jos sinulla on S-Etukortti, valitse sivulla esitetty asiakasomistajahinta. Esitä S-Etukortti lähtöselvityksessä, jossa saat myös Bonukset maksamastasi matkasta.

Tuotekoodi. Jos tiedossasi on Eckerö Linen tuotekoodi, syötä se tähän kenttään. Huomaa että yhdellä varauksella voi käyttää vain yhtä tuotekoodia. Jos kaikkia matkustajia ei voi varata yhdellä tuotekoodilla, tee useampi varaus. Varaudu esittämään mahd. alennukseen oikeuttavat dokumentit lähtöselvityksessä. Varauksen voi tehdä myös ilman tuotekoodia jättämällä kentän tyhjäksi. Tällöin varaus hinnoitellaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Valitse matkustajamäärä. Yhdessä matkavarauksessa voi olla enintään yhdeksän matkustajaa samassa kategoriassa. Aikuinen on 18 vuotta täyttänyt matkustaja. Kun olet valinnut matkustajat, valitse Varaa sivun alareunassa.

Valitse ensin haluatko valita meno-paluumatkan (oletusvalinta) vai yhdensuuntaisen matkan. Valitse tämän jälkeen menomatkan suunta. Jos olet varaamassa meno-paluumatkaa, paluumatkan suunta päivittyy valintasi mukaan automaattisesti. Valitse tämän jälkeen kalenterista haluamasi lähtöpäivä. Vaihda tarvittaessa kuukautta kalenterista löytyvillä valitsimilla. Saat informaatiota matkustajapaikkatilanteesta kalenterissa matkustuspäivän kohdalla näkyvät väreistä. Vihreä: tilaa on, keltainen: tilaa on rajoitetusti, harmaa: tilaa ei ole. Huomaathan kuitenkin, että paikat vahvistetaan vasta, kun varaus on tehty loppuun asti ja varausnumero lähetetty varausjärjestelmästä. Sivulla ennen valintojasi näkyvät hinnat ovat yhden aikuisen alkaen-hintoja per suunta tai risteily. Hinnat voivat vaihdella matkustuspäivän ja paikkatilanteen mukaan. Valitsemasi matkustuspäivän hinnat päivittyvät matkustajavalintojesi perusteella sivun alareunassa Varaa-napin vieressä.

Päivitä
Matkustajat
3
Aikuinen
Lapsi 6-17 vuotta
Lapsi 0-5 vuotta


Ostoskori on tyhjä