Hektor Container Hotel

< Takaisin

Hektor Container Hotel sijaitsee trendikkäällä Telliskiven alueella monipuolisen kulttuuri- ja ravintolatarjonnan keskellä. Lähellä ovat Balti Jaama Turg sekä rautatieasema kuin myös Vanhakaupunki.

Hotelli huokuu Telliskiven henkeä ja on itsessään kokemus: kaikki hotellihuoneet ovat entisiä merikontteja, jotka on sijoitettu tsaarinajalta peräisin olevaan vanhaan veturivarikkoon.

Hektor Container Hotel on modernisti maanläheinen ripauksella yhteisöllisyyttä ja se on taidokkaasti suunniteltu. Toiminnassaan se painottaa ekologisuutta mukavuudesta tinkimättä. Hotellin kaikissa huoneissa on parivuode, taulu-tv ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja suihku. Mukavuuksiin kuuluu myös työpöytä.
Hotellissa on yhteinen ruoanlaittoalue, viihtyisä lobby bar ja mukavat istuma-alueet, avotoimisto sekä harmoniatila esimerkiksi joogaamista varten. Kaikissa tiloissa on toimiva ilmainen Wi-Fi.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotellin suositusaamiainen (ei buffet).

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet