Hotel Hedon Spa

< Takaisin

Hiekkarannalla sijaitsevasta hotellirakennuksesta on tullut virolaisen kylpyläkulttuurin symboli.

Hedon SPA & hotelissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla arvokkaat perinteet ja nykyajan mahdollisuudet. Kylpylän historia juontaa juurensa runsaan sadan vuoden taakse, jolloin meren rannalla sijaitsevassa kylpylässä alettiin kesäisin tarjota lämpimiä merivesikylpyjä ja talvisin mahdollisuutta saunomiseen. Ylellinen spa, neljän tähden majoituspalvelut ja auringonlasku kesäpääkaupungin rantaviivalla – tästä kaikesta voidaan nyt nauttia ympäri vuoden.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, aulabaari ja takkahuone merinäköalalla. Kesäisin voi oleskella rantapromenadille avautuvalla terassilla.Hedon SPA & hotellin kylpylästä kannattaa ehdottomasti nauttia. Se sisältää 3 allasta: 52 m2 uima-altaan hierovilla vesisuihkuilla, lämmitetyn 28 m2 ulkoaltaan (talvisin suljettu) sekä lasten uima-altaan. Myös höyry- ja löylysauna sekä spabaari ja lepoalue kutsuvat rentoutumaan. Kylpyläosan käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Hotellista löytyy myös Hiljainen kylpylä, joka on tarkoitettu rauhalliseen rentoutumiseen. Ikäraja sinne on 14 vuotta. Varaudu erilliseen käyttömaksuun. Hinta sisältää henkilökohtaisen kehonhoitopaketin, Kuolleen meren suolavesialtaan, 3 erilaista saunaa, teetä ja makuvettä sekä hedelmiä. Spa-osastolla on mahdollisuus nauttia myös korkeatasoisista spa-hoidoista. Hoitojen ja Hiljaisen kylpylän varaamista etukäteen suositellaan.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki -laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, allasosaston ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet