Hektor Design Hostel

< Takaisin
0€ - 66€

Hektor Design Hostel Tartossa on uniikki, boutique-henkinen majoitusvaihtoehto, joka haastaa perinteiset hostellit.

Tutut hostellipalvelut yhdistyvät moderniin ja funtionaaliseen designiin sekä miellyttävään konstailemattomuuteen. Tässä design hostellissa on myös yksityisyyttä.

Hektor Desing Hostel sijaitsee 1950-luvulla rakennetun varastorakennuksen tiloissa, mikä antaa sille rouheaa ilmettä. Huoneiden raikkaat yksityiskohdat ovat tätä päivää ja niissä on ripaus skandinaavista trendikkyyttä. Täällä viihtyvät sekä pariskunnat, kaverukset että perheet. 

Hektor Design Hostel sijaitsee Aparaaditehaksen lähellä. Se on Tarton uusi luovan toiminnan keskittymä. Kaupungin päänähtävyydet, kuten Raatihuoneentori ja Vanhakaupunki, ovat kävelymatkan päässä. Myös rautatieasema on vain kivenheiton matka.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Tartto-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet