Hilton Tallinn Park Hotel

< Takaisin
0€ - 1€

Korkeatasoinen hotelli rauhallisella paikalla Tallinnan keskustassa.

Hilton Tallinn Park sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa Politseiaed-puiston vieressä ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät sekä Tallinnan lahdelle että Vanhaankaupunkiin. Hotellissa on 202 tilavaa huonetta (32 m²) moderneine mukavuuksineen sekä Executive-kerros ja -aula.

Kaikissa huoneissa on panoraamanäkymä, korkeat ikkunat, ilmastointi, espressokone, mahdollisuus keittää kahvia ja teetä, reilun kokoinen kassakaappi, 42 tuuman televisio ja lisäksi ilmainen WiFi. Deluxe- ja Executive-huoneet on sijoitettu yläkerroksiin tarjoten hienot näkymät. Executive-huoneissa oman aulan palvelut kuten virvoketarjoilu koko päivän ajan.

Hotellissa on kahvila ja baari Linnutee jotka tarjoavat kahvia, teetä ja suolaista pikkupurtavaa. Able Butcher –huippupihviravintola tarjoaa parhaimpia liharuokia rennossa ilmapiirissä avokeittiöstä. Hotellissa on kuntosali ja kylpylä, jossa 15-metrinen lämmitetty sisäallas, pyörreallas, sauna, höyryhuone, rentoutumishuone ja useita hoitohuoneita itsesi hemmotteluun. Kuntosalin, uima-altaan ja saunojen käyttö on ilmaista hotellivieraille.

Hilton Tallinn Park -hotelli tarjoaa mahdollisuudet käyttää viimeisintä huutoa olevia businesspalveluita sekä 10 joustavaa kokous- ja konferenssitilaa jopa 800 hengelle. Hotelilla on omat sisä- ja ulkopaikoitusmahdollisuudet.

Hilton Tallinna Park voi sisäänkirjautumisen yhteydessä tehdä luottokortilta ennakkovarmennuksen mahdollisten oleskelun aikana muodostuneiden lisäkulujen kattamiseksi.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk ja hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet