Hestia Hotel Ilmarine

< Takaisin
1€ - 100€

Hestia Hotel Ilmarine on hotelli, joka sijaitsee kulttuuriltaan rikkaalla ja eläväisellä alueella lähellä merenrantaa.

Hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä A-terminaalista, Kultuurikatelista sekä Energia Avastuskeskuksesta. Myös trendikäs Kalamajan alue ja Telliskivi ovat lähellä. 

Hotellissa nautit ravintola Wiegandin tarjoamista mauista, käytössäsi on kuntosali sekä kokoustilat. Hestia Hotel Ilmarisesta löytyy myös pysäköintimahdollisuus sekä wifi. Tähän hotelliin voit tuoda myös lemmikin.

Standard-luokan huoneet on varustettu joko parisängyllä tai kahdella erillisellä sängyllä. Huoneista avautuu näkymä sisäpihalle tai kohti kaupungin keskustaa.

Superior-luokan huoneista löydät lisäksi niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajien viihtymiseen tarkoitetut kylpytakit sekä -tohvelit, teen- ja kahvintekomahdollisuuden ja minibaarin.

De Lux-huoneet ovat kooltaan 26 neliötä ja varustettu parisängyllä sekä vuodesohvalla. Huoneista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Business-luokan huoneiden varustelun lisäksi niissä on LCD-näytön TV sekä kylpyhuoneessa kylpyamme.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet