Eckerö Line kutsuu kaikki kauneudesta, muodista ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan m/s Finlandian Kauniisti laineilla -viikoille 21.1.–14.2. Ohjelmassa on asiantuntijaluentoja pukeutumisesta, kauneudenhoitotrendeistä ja hyvinvoinnista sekä muotinäytöksiä ja pikakampauksia & täsmämeikkejä. Parfymeriastamme löydät laajan kattauksen kauneustuotteita, vieläpä päivittäin vaihtuvin erikoishinnoin.

Tutustumme Kauniisti laineilla -viikoilla myös mindfulnessiin sekä siihen, kuinka syödään siten, että keho ja mieli voivat hyvin. Buffet Eckeröstä ja kahvilastamme löydät Kauniisti laineilla – hyvä olo -teemaan sopivia herkullisia syötäviä. Kauniisti laineilla -viikoilla asiantuntijoina matkassa ovat mukana hyvinvointilääkäri ja TV:stä tuttu Pippa Laukka, muodin ja kauneuden monitaituri Leena Sarvi sekä mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutettava Marica Ryökäs.

Eckerö Line kutsuu kaikki kauneudesta, muodista ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan m/s Finlandian Kauniista laineilla -viikoille 21.1.–14.2. Ohjelmassa on asiantuntijaluentoja pukeutumisesta, kauneudenhoitotrendeistä ja hyvinvoinnista sekä muotinäytöksiä ja pikakampauksia & täsmämeikkejä. Parfymeriastamme löydät laajan kattauksen kauneustuotteita, vieläpä päivittäin vaihtuvin erikoishinnoin.

Miten syödä ja voida hyvin – Pippa Laukka opastaa

Syö hyvin – Pippa Laukka opastaa

Mitä hyvinvointilääkäri Pippa Laukka sanoisi sinun buffetannoksestasi?

Kauniisti laineilla -viikkojen Löydä hyvä olo -osion huipentaa hyvinvointilääkäri Pippa Laukan infoiskut  ke 30.1. ja 13.2. klo 17 siitä, mitä ja miten syödä voidakseen paremmin. Tietoiskun jälkeen Pippa haastaa laivamatkustuksen suosituimman mielihyvälähteen äärelle ja ottaa komennon Buffet Eckerössä. Saako noutopöytä Pippan käsittelyssä tylyn tuomion vai onko mahdollista ruokailla buffetista hyvällä omatunnolla? Infoiskuun on vapaa pääsy, mutta varaa ruokailu etukäteen 28 €/hlö (klo 18.15 kattaus) tai osta laivassa 30 €/hlö (paikkoja rajoitetusti).

Tyyni olo merellisestä mindfulnessista

Mindfullness on hyväksyvää, tietoista läsnäoloa. Sen toimivuudesta on tieteellistä näyttöä.

Onko arkesi kiireistä etkä osaa rauhoittua edes silloin kun siihen olisi aikaa? Tiesitkö, että rauhoittumisen taidon voi oppia. Mindfulness antaa eväitä jaksamiseen, rentoutumiseen ja stressinhallintaan. Voit myös kehittää lempeyttä itseäsi kohtaan ja irti päästämistä. Sunnuntaina 27.1./3.2./10.2. klo 9.30 unohdetaan pakkotahtisuus, annetaan itsemme olla hetkessä vailla minkäänlaista suorittamista. Tehdään tilaa aatoksille, jotka voivat käynnistää matkan itseemme. Ohjaajana on mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutettava Marica Ryökäs.


PopUp Shopin parhaat muotinäytöksessä

Näe tämänhetken trendit ja osta ne laivalta omaksesi. Huom: kuva on kuvituskuva.

Laivassa on PopUp Shop -vaate- ja asustemyymälä, jonka valikoima on pinta-alan vuoksi tarkoin mietitty. Sinne on koottu makupaloja tyylitietoisen pukeutujan käyttövaatekaappiin ja pisteeksi i:n päälle. Myymälän selkeästä valikoimasta on helppo valita myös laukut, hatut ja huivit. Asusteita myös miehille ja lapsille. Laivan henkilökunnan perjantaiset muotinäytökset 25.1./1.2./8.2. klo 10 osoittavat, että PopUp Shopin vaatteet sopivat erikokoisille ja -näköisille ja niitä on ilo käyttää.

Leena Sarven tyyli- ja trendivinkit

Leena Sarvi Leena Sarvi
Pitkänlinjan muotiammattilainen Leena Sarvi antaa myös henkilökohtaisia vinkkejä.

Perjantaiaamuisin 25.1./1.2./8.2. klo 9 kauneuden monitaituri Leena Sarvi valottaa pukeutumisen ja kaunudenhoidon trendejä ja kestosuosikkeja. Leena antaa vinkkejä myymälöissä juuri sinulle sopivaan tyyliin. Hän juontaa myös muotinäytöksen, jossa laivan henkilökunta verhoutuu Pop up -myymälän vaatteisiin ja esittelee tuoreet trendit. Sinulla on myös mahdollisuus pysähtyä kauneuden pikakäsittelyyn: kauneusalan opiskelijat tekevät pikakampauksia ja täsmämeikkejä Parfymerissa koko päivän ma–la.

Katso Kauniisti laineilla -viikkojen tarjoukset ja tuote-esittelyt

Risteile Kauniisti laineilla

M/s Finlandia vie sinut kauniisti laineilla -viikkojen maailmaan. Varaa matka, osallistu ja nauti!

Parfymerian tarjouksia

 

Panostamme luomuun laivan ravintoloissa

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää luomuraaka-aineiden käyttöä sekä luomuruokien saatavuutta ravintoloissamme.

Panostamme luomuun laivan ravintoloissa

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää luomuraaka-aineiden käyttöä sekä luomuruokien saatavuutta ravintoloissamme.