Vihula Manor Country Club & Spa

< Takaisin

Vihula Manor tarjoaa ylellisen ja romanttisen majoituksen historiallisissa kartanorakennuksissa Lahemaalla.

Tiesitkö, että Vihula Manor Country Club & Spa on Baltian ensimmäinen kartanokylpylä ja vain tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta? Täällä nautit hurmaavasta 1500-luvulta peräisin oleva miljööstä, johon kuuluu kaksi päärakennusta sekä 25 muuta historiallista rakennusta. Välittömässä läheisyydessä on 50 hehtaaria kaunista puistomaata.  Alueet sijaitsevat sijaitsevat Mustojajoen varrella Lahemaan kansallispuistossa. Vihula Manor tarjoaa täydellisen vastapainon kiireiselle kaupunkielämälle.

Vihula Manorin virtuaalinen kierros

Vihula Manorin huoneissa viihdyt. Vierashuoneet ja sviitit yhdistävät elegantin historian ja huolellisen suunnittelun nykyaikaisiin mukavuuksiin kuten laajakaistayhteys, televisio, suoravalintapuhelimet, kahvin- ja teenkeittomahdollisuudet, hiustenkuivain, radiokanavat ja MP3-liitännät.

Historiallisessa ympäristössä on myös laaja valikoima erilaisia ravintoloita sekä baareja. Ruoka-annoksissa painottuu kartanon historia ja resepteissä hyödynnetään vuosien saatossa kerättyä reseptipankkia. Myös paikallisuus, oman puutarhan luomuraaka-aineet sekä paikallisuus ja skandinaavisuus näyttelevät omaa osaansa ravintoloiden tarjonnassa. Vihula Manorissa nautit makuelämyksistä muun muassa kartanon päärakennuksen entisessä tanssisalissa sijaitsevassa Vihulan Kartanon Ravintolassa.

Voit valita ateriointipaikaksi myös upean virolaistalonpoikaisen Kaval-Antsin majatalon, jonka alkuperäiselle olemukselle uskollisen jääkellarin kahdessa kerroksessa on tunnelmaa. Sitä on myös Viron parhaiten säilyneeksi sanotussa vesimyllyssä olevassa kahvilassa. Kartannossa on myös allas- ja spaosasto.

Vihulan kartanon ja kauniin Lahemaan kansallispuiston laajat alueet tarjoavat paljon vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Kauniista luonnosta nautit esimerkiksi romanttisella veneretkellä, voit tehdä pyöräretken läheiselle hiekkarannalle tai viereiseen Sagadin kartanoon sekä patikoida luontopoluilla. Jos haluat säästää jalkojasi voit tutustua kartanoalueeseen golfkärryn kyydissä. Voit myös osallistua esimerkiksi vauhdikkaamman menon ystäville tarkoitetulle mönkijä- ja rantakirppuajeluretkelle. Retkitarjonta ylipäätään on monipuolinen aina hevosvaunuretkestä retkeen, jolla sinun on mahdollisuus tutustua luonnonpuistoon sekä sen läheisyydessä oleviin kartanoihin ja kalastajakylään.

Vihula Manorista löytyy myös monipuolinen urheiluareena, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata kesäisin tennistä, sulkapalloa, jalkapalloa, käsipalloa, koripalloa ja lentopalloa. Talvella voit puolestaan luistella ja pelata jääkiekkoa. Ei kannata myöskään unohtaa läheistä Rakveren kaupunkia (25km), jossa on oivat shoppailumahdollisuudet, hieno Aqva-vesikeskus ja jännittävä Rakveren linnoitusmuseo.

Hotellipaketin hintaan sisältyy meno-paluu-laivamatkat, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Vihula-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet