Lounge-sarjalippu x 10

200,00 €

Matkustatko usein Helsingistä Tallinnaan ja takaisin tai Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin sekä nautit rauhallisesta ja miellyttävästä ympäristöstä merimatkan aikana? Hyödynnä silloin Lounge-sarjalipputarjous.

Lounge-sarjalippu on tarkoitettu säännöllisesti matkustavien yksittäismatkustajien käyttöön. 10 matkan Lounge-sarjalipulla voit nauttia Loungen palveluista 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Yksi sarjalippu käy yhdensuuntaisella merimatkalla.

Huom! Matkalipun m/s Finlandialle ostat erikseen.

Ostamalla Lounge-sarjalipun pääset nauttimaan kuudennen kannen Kokouskeskus & Loungen Loungesta. Saat sieltä oman istumapaikan sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää, hedelmiä, kahvia, teetä sekä virvoitusjuomia ja viiniä ja olutta. Loungessa luet myös päivän sanomalehdet ja langaton verkkoyhteys on käytössäsi. Loungessa teet merimatkan vaikkapa töitä tai viihdyt muuten.

Kun ostat Lounge-palvelun sarjalipulla, saat sen pe–su edullisemmin kuin muuten ostamalla, hintaan 20 €/hlö/suunta (norm. pe–su 25 €/hlö/suunta)

Rekisteröidy ensin asiakkaaksi ja osta sarjalippu, kun olet kirjautuneena palveluun. Näin sarjalipun id-numero tallennetaan asiakastiliisi ja lipun käyttäminen käy kätevästi.