Centennial Hotel Tallinn

< Takaisin

Arkkitehtuuriltaan modernissa business-hotelli Centennialissa huoneet on uudistettu vastikään ja niiden sisustus noudattelee pohjoismaisen raikasta ja minimalistista tyyliä – ripausta luksusta unohtumatta.

Skandinaavisen tyylikäs Centennial Hotel sijaitsee 5 - 10 minuutin päässä Vanhastakaupungista ja Kristiine Keskuksesta. Design erilaisine yksityiskohtineen heijastelee vuonna 2018 juhlittavan Viron 100-vuotisjuhlavuoden tunnelmia. Huoneiden sisustukseen on ikuistettu Virolle merkittäviä tapahtumia ja aikakausia.

Korkeakattoisissa huoneissa hallitsevat vaaleat värisävyt, ja huoneissa on mm. ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, taulu-TV, minibaari, pieni tallelokero, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä ääntä eristävät kolminkertaiset ikkunat. Kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaimen, tohvelit ja kylpyhuonetarvikkeet.

Hotellissa palvelee 100-niminen ravintola. Siellä nautit à la carte -listan moderneista mauista. Ravintolassa painotetaan paikallisuutta eurooppalaisia makuja unohtamatta. Siellä sinua odottaa myös runsas aamiainen.

Hotelli kuuluu Unique Hotels -ketjuun.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet