Estonia Resort Hotel and Spa

< Takaisin
0€ - 70€

Hotelli sijaitsee Pärnun-loman kannalta keskeisellä paikalla Pärnun kuuluisan hiekkarannan ja keskustan välissä.

Estonia Resort Hotel & Spa tarjoaa oivat puitteet viihtyisään lomanviettoon: hotellissa on raikkaat ja modernit huoneet, hyvänolon keskus, sauna ja allasosasto, ravintola ja kokous- ja konferenssitilat. Täältä pääset vaivattomasti rantapuistoon aamu- tai iltakävelylle.

Huoneet on sisustettu moderniin, skandinaaviseen tyyliin ja niistä löytyy kirjoituspöytä, taulutelevisio ja kaapeli-tv, maksuton wifi, ilmastointi, mahdollisuus kahvin ja teen valmistamiseen. Suihku- ja wc-tiloissa on hiustenkuivain ja aikuisille kylpytakit. Superior-huoneessa nautit omasta parvekkeesta.
Estonia Resort Hotel & Spassa voit nauttia luonnollisesti Viron ja Pärnun kylpyläperinteen hedelmistä. Halutessasi voit kokeilla esimerkiksi magnesiumilla rikastettua kotiolutkylpyä. Hyvänolon keskuksessa hellit itseäsi myös intialaisesta kylpyläkulttuurista vaikutteita saaneilla hoidoilla.

Sauna- ja allasosastolla on 7 erilaista saunaa erityisestä vihtasaunasta aina 100 asteen ”kuuma saunaan”. Voit uida isossa altaassa, kylpeä porealtaissa tai kellua Kuolleenmeren altaassa. Estonia Resort Hotel & Spassa sinulla on mahdollisuus myös osallistua ryhmäliikuntatunneille, kuten pilatekseen ja joogaan.

Spa-osasto on suljettu huoltotöiden vuoksi joka kuukauden ensimmäinen maanantai. Tuolloin Spa-osasto aukeaa kello 17.00.

Vierailullasi nautit kehutun ravintola NOOTin antimista. Se panostaa terveelliseen, paikalliseen ja tuoreista raaka-aineista tehtyyn ruokaan. Täällä maistuvat virolaisen keittiön herkut.

HUOM! Jos haluat lemmikkihuoneen, ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet ja lisäyöt. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet