Georg Ots Spa Hotel

< Takaisin
0€ - 58€

Kuressaaressa sijaitseva Georg Ots Spa Hotel tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa saarenmaalaista vieraanvaraisuutta tyylikkäässä ja modernissa ympäristössä.

Georg Ots Spa sijaitsee Kuressaaren historiallisen piispanlinnan, pienvenesataman ja uimarannan välittömässä läheisyydessä. Keskusta on kätevästi kävelymatkan etäisyydellä. Hotellin 92 huoneen joukossa on myös huoneita allergikoille ja liikuntarajoitteisille, 3 perhehuonetta, sekä neljä sviittiä. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, parivuode, tarvittaessa myös kaksi erillistä vuodetta, wc/suihku/kylpyamme, televisio, puhelin, musiikkikeskus (radio, cd-soitin), internet, minibaari sekä kylpytakit ja -tossut. Suurimmassa osassa huoneita on parveke, josta voi nauttia kauniista näköalasta merelle tai Kuressaaren piispanlinnaan. Hotellissa on 100-paikkainen ravintola, josta avautuu kaunis näköala merelle. Lisäksi on mahdollista viettää viihtyisästi aikaa loungessa, mehubaarissa ja kesäterassilla. Hotellissa on myös kaksi konferenssitilaa, joihin mahtuu 100 henkilöä ja joissa on tarvittava nykyaikainen kokoustekniikka. Höyry- ja löylysaunan lisäksi on mahdollista käydä lisämaksua vastaan infrapunasaunassa ja yksityisessä saunassa. Altaan vieressä on mehubaari, jossa on mahdollista nauttia lisämaksusta terveellisiä tuorepuristetuttuja mehuja. Georg Ots Spa -kylpylähotellin hoitovalikoima on monipuolinen. Tarjolla on erilaisia hoitoja sekä naisille, miehillä että lapsille.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuntosalin käyttö sekä mahdollisuus käyttää rajoituksetta uima-altaita, mm. ulkoallasta ja poreallasta sekä höyry- ja löylysaunaa sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Kuressaari-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet