Hotel Hedon Spa

< Takaisin
0€ - 74€

Hiekkarannalla sijaitsevasta hotellirakennuksesta on tullut virolaisen kylpyläkulttuurin symboli.

Hedon SPA & hotelissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla arvokkaat perinteet ja nykyajan mahdollisuudet. Kylpylän historia juontaa juurensa runsaan sadan vuoden taakse, jolloin meren rannalla sijaitsevassa kylpylässä alettiin kesäisin tarjota lämpimiä merivesikylpyjä ja talvisin mahdollisuutta saunomiseen. Ylellinen spa, neljän tähden majoituspalvelut ja auringonlasku kesäpääkaupungin rantaviivalla – tästä kaikesta voidaan nyt nauttia ympäri vuoden.

Hotellissa on ravintola, aulabaari ja takkahuone merinäköalalla. Kesäisin voi oleskella rantapromenadille avautuvalla terassilla. Hedon SPA & hotelin allasosastosta on ehdottomasti nautittava. Se sisältää 3 allasta: 52 m² uima-altaan hierovilla vesisuihkuilla, lämmitetyn 28 m² ulkoaltaan (talvisin suljettu) sekä lasten uima-altaan. Myös höyry- ja löylysauna sekä vitamiinibaari ja lepoalue kutsuvat rentoutumaan. Allasosaston käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Hotellista löytyy myös hiljainen osasto, joka on tarkoitettu rauhalliseen rentoutumiseen. Ikäraja sinne on 14 vuotta. Varaudu erilliseen käyttömaksuun. Hotellissa on mahdollisuus saada myös juuri sinulle räätälöityä palvelua esimerkiksi terveystarkastuksen ja personal trainerin liikunta- ja ravinto-ohjeiden muodossa.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki -laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, allasosaston ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet