Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto

< Takaisin

Täysin uusittu Kalev Spa sijaitsee Viron päänähtävyyksiin kuuluvan, Unescon maailmanperintökohteiden listalla olevan Tallinnan Vanhankaupungin, laidalla.

Kalev Spassa voit rentoutua: löydät sieltä palvelut, joita tarvitset täydelliseen lomaan. Kalev Spa sopii kaikenikäisille ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia urheiluun, lomaan tai työmatkaan.

Hotellin sydämessä sijaitsee uusi, upea Kauneus & Terveys -keskus, joka tarjoaa paitsi ammattilaisneuvontaa myös manikyyri- ja pedikyyripalveluja sekä monipuolisen valikoiman erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja ja rentouttavia hierontoja. Täältä saa myös sairaanhoitajapalveluita. Hotellivieraat pääsevät kylpytakissa suoraan huoneistaan nauttimaan hoidoista.

Uudistetussa Kalev Spassa on yksi Viron suurimmista vesipuistoista. Siellä on Tallinnan ainoa 50 metrin uima-allas ja neljä erilaista liukumäkeä, joista yksi on rengasliukumäki. Uusi, aikuisille tarkoitettu Sauna-Oasis tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin saunoihin ja rentoutumisalueisiin (lisämaksu). Fitness-keskuksessa on puolestaan laaja valikoima ryhmätreenejä ja tilava kuntosali. Voit myös vuokrata yksityissaunan tai syntymäpäivähuoneen, johon mahtuu jopa 20 henkeä. Molemmista on suora pääsy vesipuistoon.

Tyylikkäässä Allee-ravintolassa tarjotaan herkullisia aterioita ja virkistäviä juomia. Ravintolassa on ainutlaatuinen "puistotie-interiööri" ja korkeiden lasiseinien läpi avautuu näkymä ympäröivään Kanuti-puistoon. Vesipuistossa on kaksi kahvilaa.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, hotelliaamiainen sekä sisäänpääsy vesipuistoon. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet