Hestia Hotel Laulasmaa Spa

< Takaisin

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla meren äärellä, valkoisella hiekkarannalla, vain 35 km matkan päässä Tallinnasta.

Täällä yhdistyvät kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylähotelli. Korkeatasoisessa kylpylässä on vesialtaita ja useita erityyppisiä saunoja. Lisäksi voit hemmotella itseäsi erilaisilla kauneushoidoilla. Täällä voit päästä irti arjesta ja kiinnittää ansaitusti huomiota itseesi. 

HUOM! Hotellin sauna- ja vesikeskus on huoltotöiden vuoksi auki poikkeuksellisesti 10.6., 8.7., 12.8., 9.9., 14.10., 11.11., 9.12. kello 15.00–22.00. Hotellin span hoito-osasto on remontissa 16.7.2020 asti.  Hoidot järjestetään väliaikaisesti muualla hotellin tiloissa. 

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, kylpyläosaston käyttö sen aukioloaikoina sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Laulasmaa-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet