Lydia Hotel

< Takaisin

Hotelli Lydia huokuu hyvän maun luksusta niin loma-, konferenssi- kuin liikematkailijoille. Se sijaitsee Toomemäen rinteessä Tarton Raatihuoneen tuntumassa.

Lydiasta kävelet nopeasti viehättävään Vanhaankaupunkiin ja Tarton eräs maamerkki Suutelevat opiskelijat -veistossuihkulähde sijaitsee aivan kulman takana. Lähellä ovat myös mm. Tarton yliopisto, Tarton vanha observatorio sekä tavaratalo Kaubamaja. Ema-joen rantaan kävelee noin 5 minuutissa.

Vanhankaupungin henki yhdistyy moderniin Hotelli Lydiaan oivallisella tavalla. Tyylikäs ja rauhallinen aula tulisijalla toivottaa tervetulleeksi. Hotellin Classic-huoneista avautuu näkymä Toomemäelle tai sisäpihalle. Huoneet on sisustettu hillityin värein ja paikallista sekä virolaista osaamista hyödyntäen ja sisältävät mm. king size -vuoteen, minibaarin, wifin ja kahvin/teenvalmistusmahdollisuuden.

Ravintola Hõlm tarjoilee makuelämyksiä, joissa painottuu puhtaiden ja laadukkaiden raaka-aineiden käyttö. Hõlmin samppanjavalikoima on kerännyt myös kehuja. Ravintolasta avautuu mm. upea näkymä Toomemäelle ja voit ihastella myös kokkien työskentelyä, sillä avokeittiö antaa siihen mahdollisuuden. Ravintolan yhteydessä on myös oma puuhatila pienille lapsille.

Lydiassa rentoudut rauhallisessa ja tunnelmallisessa Spa-loungessa. Hotellivieraat voivat nauttia sanariumista, sen saunaa matalammasta lämpötilasta sekä valo- ja aromaterapiasta. Spa Loungesta löytyy myös perinteinen sekä höyrysauna ja uima-allas. Lydiassa on myös kompakti kuntosali.
Lydia on lisäksi oivallinen paikka isonkin juhlatilaisuuden tms. järjestämiseen: 200-paikkainen tapahtumakeskus on näyttävä ja varustettu huippuluokan äänentoisto-, valo- ja videojärjestelmällä.

Hotelli on myös lemmikkiystävällinen ja huoneita on myös allergikoille sekä liikuntarajoitteisille. Lydiaan voit saapua myös autolla. Saat sen parkkiin majoittautumisen yhteydessä.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki-laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, Spa-loungen ja kuntosalin käyttö, hotelliaamiainen sekä keskiyöhön saakka sisäänpääsy Maasikas ja Atlantis yökerhoon. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Tartto-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet