Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa

< Takaisin

Monipuolinen spa-hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Toompean mäeltä ja Vanhastakaupungista.

Monipuolinen kylpylähotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä historialliselta Toompean mäeltä ja Vanhastakaupungista sekä ravintoloista, teattereista ja ostosmahdollisuuksista.

Lähellä on myös trendikäs Telliskivi Loomelinnak, joka on Tallinnan luova keskus mm. designkauppoineen ja ruokapaikkoineen.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Span huoneet ovat nykyaikaisesti sisustettuja. Täällä kannattaa nauttia hyvillä aukioloajoilla varustetuista Fitness-keskus & kylpylästä sekä Wellness Spasta.

Wellness Spa tarjoaa laadukkaita kauneus- ja hyvinvointipalveluita miehille, naisille sekä lapsille. Tutustu Wellness Span palveluihin täällä. Hoidot kannattaa varata suoraan hotellista [email protected].

Fitness-keskus & kylpylässä sijaitsevassa Sports Clubissa on monipuoliset kuntoilu- ja painonnostovälineet. Siellä järjestetään myös fitness-tunteja. Ne ovat hotellin asiakkaille ilmaisia.

Kylpylän puolella voit nauttia virkistysaltaasta, terapia-altaasta, kahdesta porealtaasta sekä löyly-, suola- aromi- ja höyrysaunoista.

Hotellissa voit vierailusi aikana aterioida ravintola Grill 250°:ssa, kahvila Mademoisellellassa ja Cubano-baarissa.

Hotellissa on myös 12 salin konferenssikeskus. Jos saavut omalla autolla, voit hyödyntää maksullista sisä- ja ulkopysäköintimahdollisuutta.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen, hotellin uima-altaan, saunojen ja kuntosalin käyttö. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet