Metropol Spa Hotel

< Takaisin
0€ - 68€

Uusi, businessluokan spa- ja konferenssihotelli Tallinnan sydämessä, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa. Lyhyt kävelymatka historialliseen Vanhaankaupunkiin.

Spa Center on suljettu huoltotöiden vuoksi 26.1.-9.2.2020.  Remontin aikana asiakkailla on mahdollisuus vierailla Nordic Hotel Forumin rentoutumiskeskuksessa (uima-allas ja saunat). Lisätiedot Metropol Span vastaanotosta. Huomioithan, että viereisessä Metropol-hotellissa on remontti 13.1.-30.4.2020. Remontin työt tehdään päiväsaikaan.

Metropol Spa Hotel on erinomainen valinta niin liike-, konfrenssi- kuin lomamatkailijalle. Hotellissa on 137 nykyaikaista ja kodikasta huonetta, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet. Kaikki hotellihuoneet on varusteltu mukavilla vuoteilla, ilmastoinnilla, LCD-TV:llä, langattomalla internetyhteydellä, tallelokerolla ja minibaarilla, Kylpyhuoneesta löytyy joko amme tai suihku sekä hiustenkuivaaja. Businessluokan huoneissa on lisäksi kahvin- ja vedenkeitin sekä silitysrauta.Metropol Spa Hotelista löytyy myös yhdistettävissä olevia huoneita sekä allergikoille ja erityistarpeisiin sopivia huoneita. Tupakoitsijoille löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta oma tupakointitila.

Metropol Spa Hotelissa on omat wellness- ja spa-osasto. Wellness-osastolla voit nauttia erilaisista kauneus- ja rentoutushoidoista miellyttävän musiikin ja huolella valittujen hoitotuotteiden kera ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä. Voit tutustua hoitohinnastoon täällä. Hoidon saamisen varmistat varaamalla sen suoraan hotellista ennen matkaa. Sekä standard- että business-luokan huoneisiin kuuluu vapaa pääsy kuntosalille.

Jos olet kiinnostut hotellin kokoustiloista, saat tarkempaa tietoa täältä.

Hotellipaketin hintaan kuuluu siis majoitus ja aamiainen hotellissa ja spa-osaston ja kuntosalin käyttö sekä Helsinki-Tallinna-Helsinki-laivamatkat kansipaikoin.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet