Hotel Palace

< Takaisin

Palacen tilat ovat vuonna 1937 valmistuneessa talossa, joka on yksi aikakautensa upeimmista.

Vapaudenaukion laidalla sijaitseva arkkitehti Elmar Lohkin suunnittelema tyylikäs hotellirakennus edustaa arvokkaasti ja näyttävästi Viroa ja sen rakennuskulttuuria. Hotellirakennus jatkaa arvokkaita perinteitä modernina maamerkkinä Tallinnan keskustassa. Se on säilyttänyt klassisen ilmapiirinsä korostaen sitä nykyaikaisella sisustuksellaan. Hotellin sijainti on täydellinen sekä kaupungin houkuttelevien matkailukohteiden ihailijalle että kiireiselle liikematkustajalle.

Hotellin 79 huoneen sisustuksen avainsanoja ovat eleganssi ja edustavuus, 1930-luvun huonekalujen muotokieli ja tunnetun virolaisen taiteilijan Konrad Mägin teosten fragmentit. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, interaktiivinen TV-järjestelmä, tablettitietokone, ilmainen WiFi, pistorasialla varustettu tallelokero, silityslauta, minibaari, kylpytakki ja tossut.

Hotellin pohjakerroksessa sijaitsee kuntosali, pieni uima-allas, poreallas, höyry- ja löylysauna.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet