Hestia Hotel Jugend

< Takaisin

Erinomainen sijainti kävelymatkan päässä Riian Vanhastakaupungista Euroopan upeimmaksi sanotulla art nouveau -rakennusten alueella.

Sen rauhasta pääset nopeasti kaupungin keskustan vilskeeseen.
Hotelli on historiallisessa vuonna 1907 valmistuneessa rakennuksessa, jossa menneen ajan eleganssi yhdistyy tämän ajan moderneihin vaatimuksiin. Hestia Hotel Jugend sopii sekä liikematkustajalle että lomailijalle.

Hotellin Mirabella Spa-Centerissä sinulla on mahdollisuus rentouttavaan hierontaan sekä muihin hoitoihin. Ravintola ELEVENissa nautit kansainvälisen keittiön antimista.

Viihdyt valoisissa ja tilavissa hotellihuoneissa, jotka on varusteltu mm. ilmastoinnilla, Wi-fi:llä, kaapeli-tv:llä, minibaarilla ja tallelokerolla. Kylpyhuoneissa on mm. lattialämmitys, hiustenkuivain sekä pyyhekuivain. Hestia Hotel Jugendista löytyy lisäksi allergiahuoneita. Myös liikuntarajoitteiset on huomioitu.
Hotellissa on mm. ympärivuorokautinen vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta, huonepalvelu sekä pesulapalvelut. Hestia Hotel Jugendiin voit saapua myös omalla autolla. Sinulla on tarvittaessa mahdollisuus jättää se hotellin vartioiduille pysäköintialueelle.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat Tallinnaan kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet ja lisäyöt. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Riika-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet