Schlössle Hotel

< Takaisin

Schlössle Hotel henkii luksusta ja historiaa. Sen sijainti Vanhassakaupungin sydämessä Pühavaimulla on oivallinen.

Tämän boutique-hotellin ovelta on vain muutama askel Vanhankaupungin sykkeeseen, museoihin ja kaupunginmuurille. Hotelli sijaitsee 1200- ja 1300-luvuilta peräisin olevissa rakennuksissa. Tunnelma on ainutlaatuinen yhdistelmä mennyttä ja nykypäivää. Hotellin ja huoneiden sisustuksessa on hyödynnetty uusinta tekniikkaa, mutta silti jätetty näkyviin keskiajalta peräisin olevia yksityiskohtia. Schlössle Hotel on yksi Tallinnan ylellisimmistä hotelleista, ja siellä ovat viihtyneet Tallinnan-vierailullaan useat maailmantähdet ja valtion päämiehet.

Hotellissa on kaikkiaan 23 hyvin varusteltua Classic- ja Executive-huonetta. Kussakin huoneessa on wifi, taulutelevisio, kahvin- ja vedenkeitin sekä kylpyhuoneessa kylpytakki ja tohvelit. Classic-huoneet ovat kooltaan 15–16 m² ja Executive-huoneet 19-21 m². Hotelli ei sovi liikuntarajoitteiselle.

Elegantti mutta samalla kodikas Stenhus-ravintola tarjoaa ainutlaatuisen gastronomisen kokemuksen jo vuodesta 1998. Hotellin gourmet-ravintolassa on saatavilla niin klassisia kuin ruokatrendien mukaisia herkkuja ja tunnelmallinen ravintola on hyvä paikka nauttia illasta niin perheen, bisnesvieraiden kuin ystävien seurassa tai pitää yksityistilaisuus. Ravintolan konsepti perustuu yhteistyöhön pienten virolaisten tilojen, kalastajien ja tuottajien kanssa.

Hotellivieraiden käytössä on sauna, pyykinpesupalvelu, ympärivuorokautinen huonepalvelu ja ilmainen wifi. Hotellista löytyy myös tila kokouksille ja matkatavaroiden säilytykseen. Kesäisin sisäpiha muuntuu romanttiseksi puutarhaksi, jossa on livemusiikkia perjantaisin sekä lauantaisin. Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, hotellin saunatilojeb käyttö ja hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet