Go Hotel Shnelli

< Takaisin

Go Hotel Shnelli on sijainniltaan oivallinen hotelli sekä Vanhaankaupunkiin että trendikkääseen Kalamajaan nähden. Vuonna 2017 kokonaan uuden ilmeen saaneesta hotellista on molempiin kävelymatka.

Go Hotel Shnelli on kaupungin hotelleista lähimpänä Telliskiven alueen suosittua ravintolakeskittymää ja sijaitsee kätevästi myös Balti Jaam -päärautatieaseman vieressä. Hotellissa on 137 huonetta, jotka ovat sisustukseltaan yksinkertaiset mutta modernit ja viihtyisät.

Superior-huoneista on näkymä kauniiseen Vanhankaupunkiin sekä Shnellin puiston ja lammen suuntaan. Standard-huoneista puolestaan avautuu maisema historiallisenkin rautatien yli ja Telliskiven alueelle. Ylempien kerrosten standard-huoneista näkyy Kalamajan puutalokaupunginosan katot.

Hotellissa on myös 40-50 neliön kodikkaita huoneistoja, jotka soveltuvat lapsiperheiden ja tilaa arvostavien pariskuntien käyttöön. Huoneistoissa on keittomahdollisuus. Shnelli-hotellin vieraat nauttivat nyt esimeriksi yleisissä tiloissa uudistuneesta värimaailmasta ja mm. huoneiden uusista sängyistä.

Go Hotel Shnellissä on ympäri vuorokauden oleva vastaanotto ja myös lobby-alue on vastikkään uudistettu. Shnellissä on ilmainen pysäköinti, wifi, matkatavaroiden säilytysmahdollisuus sekä tallelokero arvoesineille. Hotelliin voi lisämaksusta tuoda myös lemmikkejä. Ensimmäisessä kerroksessa hotellivieraita palvele Perrooni Kohvik -ravintola, ja hotellista on yhteys Balti Jaam -rautatieasemalle.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet