Tervise Paradiis spa hotel & water park

< Takaisin

Moderni mukava hotelli ja rentoutumiskeskus Pärnun rannalla. Viron suurin vesipuisto.

Tervise Paradiisin omalla spa-osastolla on runsas valikoima erilaisia rentoutus- ja kylpylähoitoja.

Kuuluisalla Pärnun rannalla sijaitseva rentoutumiskeskus tarjoaa mukavuudet rentouttavaan lomailuun, Viron suurimman vesipuiston ja monipuolisen hoitovalikoman. Hotellihuoneista on kaikista merinäköala, ja niissä on oma parveke.

Talossa on spa, kauneushoitola, kuntokeskus, keilahalli biljardinpeluumahdollisuuksineen sekä vesipuisto. Monien erilaisten hierontojen ohella voit nauttia myös vesihoidoista, osokeriitti- ja parafiinihoidosta, terveyskapselista, suolakammiosta, infrapunasaunasta, hierovasta HydroJet-vesipatjasta ja lukuisista muista hoidoista.

Aivan erityinen spa-elämys ovat MatiSpa- ja muut parafango-vartalohoidot.

Huom! Joka kuukauden toinen tiistai vesipuistossa ja saunakeskuksessa tehdään huoltotöitä. Huoltopäivinä vesipuisto ja saunakeskus on suljettu koko päivän. Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti. Kesä-, heinä- ja elokuussa huoltopäiviä ei ole.

Vesipuisto on huoltotöiden vuoksi suljettu 31.8.-06.09.2020, uimahalli ja saunakeskus 24.8.-27.8.2020. Tarkista hotellista span ja vesipuiston aukioloajat. 

Hotellipaketin hintaan sisältyy:

  • Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu
  • majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk
  • pääsy vesipuistoon
  • uimahallin ja saunan käyttö klo 06:30-15:00
  • kuntosalin käyttö klo 6:30-22.00
  • hotelliaamiainen.

Alle 2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa vuodepaikkaa. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet