Original Sokos Hotel Viru

< Takaisin

Legendaarinen Viru-hotelli sädehtii edelleen. Hotelli sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä ja sieltä avautuvat kaupungin parhaat näkymät keskiaikaiseen Vanhaankaupunkiin ja merelle. Liitä S-Etukorttisi Eckerö Linen asiakastiliin saadaksesi asiakasomistajaedun.

Näkymiä on mukava katsella huoneiden ikkunoiden edustan oleskelupaikoilta. Virun kaikki hotellihuoneet on uudistettu vuonna 2015 harmonisin värisävyin. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, sviiteistä kerrossängyllisiin perhehuoneisiin. Hotellissa nautit show-ravintola Merineitsin uniikeista kabaree-esityksistä ja Valuutta-baarissa aistit entisaikojen neuvostotunnelmaa. Aularavintolassa puolestaan nautiskelet juomia ja pikkupurtavaa.

Virun saunaosasto ja kaksi kauneushoitolaa tarjoavat hemmottelua niin hotellilomaan kuin työmatkaan. Pienimmille vieraille Onni Orava on sisustanut hauskan leikkipaikan ja rakentanut perhehuoneiden kerrossänkyihin minikokoiset kiipeilyseinät. Ostoksetkin hoituvat kätevästi, sillä pikkukengillä pääset suoraan kauppakeskus Viruun tekemään löytöjä. Tallinnan lukuisat ostospaikat, ravintolat ja nähtävyydet ovat vain kivenheiton päässä Sokos Hotel Virusta, mutta hotelli on myös legendaarinen matkakohde itsessään. Lähihistoriasta kertova kiinnostava KGB-museo on yksi koko Viron suosituimmista nähtävyyksistä.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet