Original Sokos Hotel Viru

< Takaisin

Legendaarinen Viru-hotelli sädehtii edelleen. Hotelli sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä ja sieltä avautuvat kaupungin parhaat näkymät keskiaikaiseen Vanhaankaupunkiin ja merelle. Liitä S-Etukorttisi Eckerö Linen asiakastiliin saadaksesi asiakasomistajaedun.

Virun monipuolinen huonevalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, sviiteistä kerrossängyllisiin perhehuoneisiin. Pienimmille vieraille Onni Orava on sisustanut hauskan leikkipaikan ja rakentanut perhehuoneiden kerrossänkyihin minikokoiset kiipeilyseinät. Jos perheessä on isompia lapsia, loistovalinta on tilava Family Standard -perhehuone. Entisen Estoria-hotellin teemahuoneet muodostavat nykyisin Virun erillisen Superior-hotellisiiven.

Hotellin saunaosasto ja kaksi kauneushoitolaa tarjoavat hemmottelua niin hotellilomaan kuin työmatkaan. Show-ravintola Merineitsissä nautit uniikeista kabaree-esityksistä ja Valuutta-baarissa aistit entisaikojen neuvostotunnelmaa. Aularavintolassa puolestaan nautiskelet juomia ja pikkupurtavaa. Hotellissa toimii myös Tallinnan yökerhojen kestosuosikki Café Amigo.

Ostoksetkin hoituvat kätevästi, sillä pikkukengillä pääset suoraan kauppakeskus Viruun tekemään löytöjä. Tallinnan lukuisat ostospaikat, ravintolat ja nähtävyydet ovat vain kivenheiton päässä Sokos Hotel Virusta, mutta hotelli on myös legendaarinen matkakohde itsessään. Lähihistoriasta kertova kiinnostava KGB-museo on yksi koko Viron suosituimmista nähtävyyksistä. Sen naapurissa 23. kerroksessa on avoinna kesäkeleillä terassibaari, josta avautuu hieno näköala Tallinnan ylle.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet