V Spa Hotel & Conference Centre

< Takaisin

V Spa Hotel & Conference Centre sijaitsee Tarton keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista sekä Vanemuine-teatterista. Lähellä on myös useampi kauppakeskus ja Emajoki.

V Spa Hotel & Conference Centre on niin vaativan lomailijan kuin myös liikematkustajan makuun.

Hotellista löydät V Span, viihtyisän a’la carte -ravintola Joycen, V Cafe -kahvilan sekä konferenssikeskuksen. Hotellihuoneet on sisustettu hillityn tyylikkäästi ja modernilla maulla. Lattioita peittävät villamatot luovat kotoisaa tunnelmaa. Hotellista löytyy myös allergikoille sopivia huoneita.

V Spassa on sekä vesi- ja saunamaailma että hyvinvoinnin maailma, jossa voit halutessasi nauttia erilaisista kasvo- ja vartalohoidoista (Huom. Hoidot eivät kuulu hotellipaketin hintaan. Huomaathan varata mahdollisen hoidon jo ennen matkaa, niin varmistat sen saamisen.)

Vesi- ja saunamaailmassa voit tutustua erilaisiin saunoihin hunajasaunasta jääsaunaan suomalaista saunaa unohtamatta. Lisäksi V Span suolamaailmassa voit nauttia kahden erilaisen suolasaunan terveysvaikutuksista (lisämaksu). V Spasta löytyy 11 erilaista pore- ja uima-allasta ja aivan perheen pienimmille on oma laivanuittoreitti.

Spa-alueen sisäänpääsy oikeuttaa sinut rajoittamattomaan määrään käyntejä rentoutus- ja saunamaailmaan.

Huom! Huomioithan, että span vesi- ja saunakeskus sekä suolamaailma on suljettu joka kuukauden ensimmäinen maanantai.

Hotellipaketin hintaan kuuluu Helsinki-Tallinna-Helsinki-laivamatkat kansipaikoin, majoitus ja buffetaamiainen hotellissa, spa-osaston käyttö sekä pullovesi, kylpytakki, tohvelit, spa-laukku ja WiFi huoneessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet