Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa

< Takaisin
0€ - 62€

Monipuolinen spa-hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Toompean mäeltä ja Vanhastakaupungista.

Monipuolinen kylpylähotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä historialliselta Toompean mäeltä ja Vanhastakaupungista sekä ravintoloista, teattereista ja ostosmahdollisuuksista.

HUOM! Sauna- ja allasosasto on suljettu 9.-23.3.2020 huoltotöiden vuoksi.

Lähellä on myös trendikäs Telliskivi Loomelinnak, joka on Tallinnan luova keskus mm. designkauppoineen ja ruokapaikkoineen.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Span huoneet ovat nykyaikaisesti sisustettuja. Täällä kannattaa nauttia hyvillä aukioloajoilla varustetuista Fitness-keskus & kylpylästä sekä Wellness Spasta.

Wellness Spa tarjoaa laadukkaita kauneus- ja hyvinvointipalveluita miehille, naisille sekä lapsille. Tutustu Wellness Span palveluihin täällä. Hoidot kannattaa varata suoraan hotellista [email protected].

Fitness-keskus & kylpylässä sijaitsevassa Sports Clubissa on monipuoliset kuntoilu- ja painonnostovälineet. Siellä järjestetään myös fitness-tunteja. Ne ovat hotellin asiakkaille ilmaisia.

Kylpylän puolella voit nauttia virkistysaltaasta, terapia-altaasta, kahdesta porealtaasta sekä löyly-, suola- aromi- ja höyrysaunoista.

Hotellissa voit vierailusi aikana aterioida ravintola Grill 250°:ssa, kahvila Mademoisellellassa ja Cubano-baarissa.

Hotellissa on myös 12 salin konferenssikeskus. Jos saavut omalla autolla, voit hyödyntää maksullista sisä- ja ulkopysäköintimahdollisuutta.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen, hotellin uima-altaan, saunojen ja kuntosalin käyttö. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet