Meresuu Spa & Hotel

< Takaisin

Meresuu Spa & Hotel sijaitsee mäntymetsän ympäröimänä Pohjois-Viron Rivieraksikin kutsutulla alueella.

Tästä kylpylähotellista on lyhyt matka Viron pisimmälle hiekkarannalle, joka sijaitsee hotellin vieressä.
Rentoudut luonnonkauniiden maisemien lisäksi myös hotellin kylpylässä, jossa on mm. 7 erilaista uima-allasta pore- sekä vesihieronta- ja lasten altaineen. Saunoja on viisi. Nautit vaikkapa katajasaunasta tai puulämmitteisen ulkosaunan löylyistä.

Meresuu Spa & Hotelin wellness-keskus palvelee kauneus- ja terveyttä edistävillä hoidoilla, kuten suolahuoneella. Tarjolla on myös ohjattua liikuntaa ja vesijumppaa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää kuntosalia.

Vaaleasävyiset ja viihtyisät huoneet on varustettu mm. TV:llä, ilmastoinnilla, tallelokerolla ja puhelimella sekä internet-yhteydellä. Kylpyhuoneista löytyy vieraiden käyttöön kylpytakit sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on huoneita myös allergisille sekä liikuntarajoitteisille.

Ruokailet joko buffet- tai ala carte -ravintolassa, joka tarjoilee kansainvälisiä makuja. Täällä lapset on huomioitu omalla menulla. Meresuu Spa & Hotel tarjoaa hyvät puitteet lomaan Itä-Virossa.

Hotellipaketin hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet ja lisäyöt. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna- Narva-Jõesuu -Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet