Metropol Spa Hotel

< Takaisin
1€ - 100€

Tallinnan sydämessä, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa, on avattu heinäkuussa uusi, businessluokan spa- ja konferenssiluokan hotelli Metropol Spa Hotel. Se sijaitsee lyheyn kävelymatkan päässä historiallisesta Vanhastakaupungista.

Metropol Spa Hotel on erinomainen valinta niin liike-, konfrenssi- kuin lomamatkailijalle. Hotellissa on 137 nykyaikaista ja kodikasta huonetta, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet. Kaikki hotellihuoneet on varusteltu mukavilla vuoteilla, ilmastoinnilla, LCD-TV:llä, langattomalla internetyhteydellä, tallelokerolla ja minibaarilla, Kylpyhuoneesta löytyy joko amme tai suihku sekä hiustenkuivaaja. Businessluokan huoneissa on lisäksi kahvin- ja vedenkeitin sekä silitysrauta.Metropol Spa Hotelista löytyy myös yhdistettävissä olevia huoneita sekä allergikoille ja erityistarpeisiin sopivia huoneita. Tupakoitsijoille löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta oma tupakointitila.

Metropol Spa Hotelissa on omat wellness- ja spa-osasto, joista spa-osasto aukeaa syyskuussa. Päivämäärä kerrotaan sen varmistuttua. Wellness-osastolla voit nauttia jo nyt erilaisista kauneus- ja rentoutushoidoista miellyttävän musiikin ja huolella valittujen hoitotuotteiden kera ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä. Voit tutustua hoitohinnastoon täällä. Hoidon saamisen varmistat varaamalla sen suoraan hotellista ennen matkaa.

Hotellipaketin hintaan kuuluu siis ennen spa-osaston aukeamista majoitus ja aamiainen hotellissa sekä Helsinki-Tallinna-Helsinki-laivamatkat kansipaikoin.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet