Metropol Spa Hotel

< Takaisin
1€ - 100€

Tallinnan sydämessä, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa, on avattu heinäkuussa uusi, businessluokan spa- ja konfrenssiluokan hotelli Metropol Spa Hotel. Se sijaitsee lyheyn kävelymatkan päässä historiallisesta Vanhastakaupungista.

Metropol Spa Hotel on erinomainen valinta niin liike-, konfrenssi- kuin lomamatkailijalle. Hotellissa on 137 nykyaikaista ja kodikasta huonetta, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet. Kaikki hotellihuoneet on varusteltu mukavilla vuoteilla, ilmastoinnilla, LCD-TV:llä, langattomalla internetyhteydellä, tallelokerolla ja minibaarilla, Kylpyhuoneesta löytyy joko amme tai suihku sekä hiustenkuivaaja. Businessluokan huoneissa on lisäksi kahvin- ja vedenkeitin sekä silitysrauta.Metropol Spa Hotelista löytyy myös yhdistettävissä olevia huoneita sekä allergikoille ja erityistarpeisiin sopivia huoneita. Tupakoitsijoille löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta oma tupakointitila.

Hotellin spa-osasto aukeaa 1.9. Hotellipaketin hintaan kuuluu siis sitä ennen majoitus ja aamiainen hotellissa sekä Helsinki-Tallinna-Helsinki-laivamatkat kansipaikoin.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet