Hotel Pallas

< Takaisin
0€ - 60€

Art Hotel Pallas sijaitsee Tarton ydinkeskustassa. Hotelli on Viron arkkitehtuuriliiton palkitsema.

Tarton ydinkeskustassa sijaitseva Art Hotel Pallas on hotelli, joka on saanut nimensä Viron taidehistorian merkittävimmän koulukunnan mukaan.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vanemuine-teatteri, Tarton tori, tavaratalo ja muut ostokeskukset. Pallaksen luota alkaa Tarton keskustan kautta kulkeva kävelykatu ja Vanhakaupunki on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Hotellin sisustuksessa on vahvoja vaikutteita 1920-luvun Tartossa toimineen Pallas-taidekoulukunnan teoksista. Hotelli onkin saanut Viron arkkitehtiliiton vuosipalkinnon. Huoneet ovat valoisia ja tilavia. Niissä on kaikki mukavuudet ja ilmastointilaite. Hotellissa toimivat ravintola-pubi Big Ben sekä konferenssikeskus. Saatavilla on myös ilmainen wifi-yhteys.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Tartto-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet