Hotellpaket

47 produkter

per sida
Set Descending Direction
 1. Original Sokos Hotel Viru
  Original Sokos Hotel Viru

  Legendariska Viru hotellet i Tallinn är alltjämt unikt. Hotellet är beläget mitt i den pulserande staden och från hotellet har man de bästa vyerna över den medeltida gamla stan och ut mot havet. Det är fascinerande att betrakta vyerna från hotellrummet och från sittgrupper vid fönstren.

 2. Solo by Sokos Hotel Estoria
  Solo by Sokos Hotel Estoria

  Söker du efter nytt övernattningsalternativ i Tallinn för din semesterresa, kanske något lite utöver det vanliga? 2014 öppnades Solo Sokos Hotel Estoria, designhotellet med dom många historierna.

 3. Hotel Palace
  Hotel Palace

  Palace är beläget invid Frihetstorget i Tallinn. Huset, som byggdes 1937, är en av sin tids mest intressanta, eleganta och storartade byggnader och idag grundligt renoverad.

 4. Tervis Medical Spa Hotel
  Tervis Medical Spa Hotel

  Badhotellet Tervis i Pärnu är som en egen liten hälso- och semesterstad bestående av sju byggnader intill varandra och behändigt sammanlänkade med glastäckta gångar.

 5. Lydia Hotel
  Lydia Hotel

  Hotell Lydia ger ut lyx i bra stil både för semesterresenärer och för konferens- eller businessresenärer. Hotellet ligger vid Toomemägis lutning i närheten till Tartu rådhus.

 6. Hotel Vihula Manor Country Club & Spa
  Hotel Vihula Manor Country Club & Spa

  En betagande miljö från 1500-talet med två huvudbyggnader, 25 andra historiska byggnader samt 50 hektar vackert parkområde vid floden Mustoja i Lahemaa nationalpark, endast 4 km från Östersjöns stränder.

47 produkter

per sida
Set Descending Direction