Grand Rose SPA Hotel

< Takaisin
0€ - 48€

Hohdokas 65 huoneen kylpylähotelli Saarenmaalla, Kuressaaren keskustassa. Hotellin yhteydessä toimii ylellinen spa- ja saunakeskus Rosaarium.

Rakkauden, nuoruuden, terveyden, puhtauden, ystävyyden ja menestyksen symboli ruusu on läsnä läpi koko rakennuksen. Spa- ja saunakeskus Rosaariumin suunnittelussa ja sisustuksessa on noudatettu hienostunutta ja eksoottista linjaa. Saunakeskuksen vierailijoiden käytössä ovat sanaario, suomalainen sauna ja höyrysauna. Tämän lisäksi löytyvät myös erilaiset hierontatilat, suolahuone ja rentoutumistilat. Hotellin ravintolassa on tarjolla alueelle tyypillisiä ja kansainvälisiä ruokia. Aamiainen ja lounas tarjotaan buffet-pöydästä, iltaisin ravintolassa on á la Carte menu. Kaupungintalolle 270 metriä ja Saarenmaan museolle sekä Kuressaaren linnalle 900 metriä hotellilta.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, kylpyläosaston käyttö sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Kuressaari-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet