Grand Rose SPA Hotel

< Takaisin

Hohdokas 65 huoneen kylpylähotelli Saarenmaalla, Kuressaaren keskustassa. Hotellin yhteydessä toimii ylellinen spa- ja saunakeskus Rosaarium.

Rakkauden, nuoruuden, terveyden, puhtauden, ystävyyden ja menestyksen symboli ruusu on läsnä läpi koko rakennuksen. Spa- ja saunakeskus Rosaariumin suunnittelussa ja sisustuksessa on noudatettu hienostunutta ja eksoottista linjaa.

Saunakeskuksen vierailijoiden käytössä ovat sanaario, suomalainen sauna ja höyrysauna. Tämän lisäksi spaosastolta löytyy allasosasto, hierontatilat, suolahuone sekä rentoutumistilat.

Hotellin ravintolassa on tarjolla alueelle tyypillisiä ja kansainvälisiä ruokia. Aamiainen tarjotaan buffet-pöydästä, lounasaikaan sekä iltaisin ravintolassa on á la Carte menu. Kaupungintalolle on 270 metriä ja Saarenmaan museolle sekä Kuressaaren linnalle 900 metriä hotellilta.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, kylpyläosaston käyttö sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Kuressaari-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet