Spa Hotel Rüütli

< Takaisin
0€ - 46€

Spa Hotel Rüütli sijaitsee kauniin promenadin varrella Kuressaaressa.

Spa Hotel Rüütli on erinomainen perhehotelli, joka tarjoaa erilaisia ajanvietto- ja rentoutumismahdollisuuksia sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Vesipuiston asiakkaiden käytössä on 25 metriä pitkä neljäratainen allasosasto, erilaisia tuntisaunoja, lastenallas, poreallas, solarium sekä 52 metriä pitkä vesiliukumäki. Allasosastolla järjestetään vesiaerobic-tunteja ja uimakursseja.Hotellin vesipuisto on auki joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 16 alkaen.

Vapaa-ajankeskuksessa on kuntosali, grossing, squash-kenttä ja golfsimulaattori, pöytätennis, biljardisali ja X-box-pelinurkkaus. Golfsimulaattorissa on valittavana 15 golfkenttää ympäri maailman. Spa Hotel Rüütlissä on viihtyisä 70-paikkainen salonkiravintola Nautica, yksityiskabinetti Bridge, 120-paikkainen ravintola Ritter sekä pieni seminaaritila. Tarjolla on erilaisia hierontoja ja rentouttavia hoitoja koko vartalolle. Asiakkaita odottavat viihtyisät hoitolat, joissa on tarjolla laaja valikoima käsi- ja jalkahoitoja sekä kampaamopalveluja.

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, kylpyläosaston käyttö sen aukioloaikoina sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Kuressaari-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet